Mobilizare generală la Hărman înaintea meciului cu SCM Pitești, echipa lui Dică. „Nu vrem să dăm naștere la speculații. Aici se joacă promovarea”

Marius ANGHEL 27 May. 2016, 13:02 Stiri
Mobilizare generală la Hărman înaintea meciului cu SCM Pitești, echipa lui Dică.**

În ultima etapă din Liga 3, AFC Hărman va juca sâmbătă, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu SCM Pitești, un meci de o importanță capitală pentru echipa lui Nicolae Dică care se luptă pentru promovare. Ținând cont de miza acestui joc și pentru a evita orice speculații, șefii grupării brașovene au decis ca echipa să intre de vineri în cantonament, iar jucătorilor li se vor confisca telefoanele mobile.

„Vrem să eliminăm orice suspiciuni, astfel că sunt decizii normale, pentru că nu vrem să dăm naștere la speculații. La Hărman se joacă promovarea, astfel că va fi un meci foarte, foarte important. Noi venim după câteva meciuri în care am dezamăgit, iar cu o evoluție bună în meciul cu SCM Pitești putem încheia campionatul cu fruntea sus. SCM Pitești este o echipă puternică a acestei serii, iar în acest sezon s-a pregătit pentru Liga a 2-a. Cu siguranță, presiunea va fi pe ei. Eu le cer jucătorilor mei să trateze cu toată atenția acest joc, să fie concentrați și să joace fotbal”, a declarat Claudiu Ionescu, jucător-antrenor la AFC Hărman.

Înaintea meciurilor din ultima etapă, trei echipe se bat pentru promovare din Seria a III-a a Ligii 3: CS Afumați (50 pct.), SCM Pitești (50 p) și FC Voluntari II (49 p). CS Afumați are avantajul meciurilor directe cu SCM Pitești, după ce în tur au învins cu 2-1 la Pitești, în timp ce argeșenii au învins cu 1-0 în meciul disputat în retur. CS Afumați va juca la Ștefănești, iar o victorie a liderului ar asigura promovarea indiferent de rezultatele obținute de SCM Pitești la Hărman și FC Voluntari la Turnu Măgurele.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 27 May. 2016, 13:02 Stiri
Pe aceeași temă