Miroslava, victorie mai clară decât o arată scorul

Mihai Andries 02 Dec. 2013, 17:55 Stiri
Miroslava, victorie** mai clară decât o arată scorul
Ultimul meci oficial din 2013 al celor de la Știința Miroslava a fost cel de la Bacău, acolo unde echipa antrenată de Cristi Ungureanu și Irinel Ionescu a dispus cu 1-0 de Aerostar. Meciul a fost dominat de la început până la fluierul de final al arbitrului. Lupu a avut două ocazii mari de a deschide scorul, față în față cu portarul advers.
 
Nici colegii săi, Petrea, Caragea și Talpan nu s-au lăsat mai prejos, irosind situații bune de a marca. Golul victoriei a venit destul de târziu, de abia în minutul 88, atunci când Petrea l-a servit excelent pe Caragea, acesta înscriind cu un șut plasat.
 
Miroslava a abordat acest meci cu Avram – Ghiarasim, Vl. Gheorghiu, Tăcuțanu, Maxim, Lupu (Barbu min.65),Talpan (Stafie min.78), Săcrieru (Miron min 50), Bolboceanu (Tincu min.46), Petrea, Caragea.
Antrenori Cristian Ungureanu și Irinel Ionescu
 
După meci, președintele Daniel Acatrinei a declarat: „Mă bucur că am reușit să învingem formația băcăuană, rivala noastră din sezonul trecut al ligii a treia. În actuala ediție am demonstrat că formăm o echipă puternică și bine organizată. Mi-aș fi dorit să jucăm și ultima etapă din 2013 împotriva celor de la Bucovina Pojorîta, de pe teren propriu, dar asta e decizia FRF și nu avem ce face. Mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și încurajat, îi așteptăm să fie alături de noi și în 2014.”
Mihai Andries 02 Dec. 2013, 17:55 Stiri
Pe aceeași temă