Minerul Motru a sărbătorit promovarea în Liga a II-a alături de suporteri!

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 13:57 Stiri
Minerul Motru a sărbătorit promovarea în Liga a II-a** alături de suporteri!

Penultima etapă de campionat în seria a IV-a a celui de-al treilea eșalon a adus și promovarea matematică a Minerului Motru, care a învins cu 3-2 (2-1), pe Jiul Rovinari, ocupanta poziției a doua în clasament și singura echipă ce ar mai fi putut să le pună probleme.

Răduca a deschis scorul repede la Motru, în minutul 7, iar Lăcătușu a deviat nefericit cu capul pentru 2-0 pentru gazde în minutul 18. Trașcă a redus din diferență în ultimul minut al primei reprize, dar diferența s-a refăcut la 3 minute de la reluare, Cernica fiind cel care a înscris golul trei al Minerului. Scorul final a fost stabilit de Popescu, mijlocașul rovinărenilor transformând un penalti în minutul 73.

VEZI mai multe POZE de la meciul promovării

Astfel, după o pauză de 7 ani din al doilea eșalon fotbalistic al țării, din această vară Minerul Motru va avea din nou ocazia să-și înscrie echipa în Liga a II-a. Trupa lui Fane Nanu a reușit să-și asigure matematic promovarea cu o etapă înainte de finalul sezonului, promovare pentru care s-a bucurat alături de proprii suporteri.

Sursa: Sport în Gorj

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 13:57 Stiri
Pe aceeași temă