Millenium Giarmata își schimbă antrenorul după cinci ani. Cojocaru și-a dat demisia, locul său urmând a fi luat de un fost stelist

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 11:30 Stiri
Millenium Giarmata își schimbă antrenorul după cinci ani.** Cojocaru și-a dat demisia, locul său urmând a fi luat de un fost stelist

Șoc la „milenari” după ultimul eșec din campionat, 0-1 cu Vulturii Lugoj, în etapa a 17-a a Ligii 3. Călin Cojocaru, unul dintre cei mai longevivi tehnicieni în funcție din zona Banatului a renunțat la post urmând să ocupe funcția de director sportiv în cadrul clublui. Noul „principal” e așteptat săptămâna viitoare, sosind chiar în baza relațiilor cu Cojocaru. E vorba de un nume care a mai fost tatonat de timișeni în ultimul an, Adrian Neaga.

Cojocaru a fost timp de cinci ani antrenorul lui CS Millenium Giarmata, trecând practic direct din ghete pe acest post. A mai ocupat perioade scurte și postul de „secund” sau director sportiv. Ultimul eșec, din urmă cu mai bine de o săptămâna, l-au determinat să facă un pas în spate. Semn că derby-urile județene încă provoacă o tensiune mare. În runda ce tocmai a trecut echipa alb-albastră de la nord de Timișoara a câștigat, dar a făcut-o la „masa verde” cu retrasa Minerul Mehedinți.

Neaga nu vine cu mâna goală

Timișenii îl așteaptă acum pe Adrian Neaga să preia funcția de principal. Fostul atacant al Stelei și al Argeșului a mai promis că vine la alb-albaștrii chiar ca jucător, dar nu a făcut-o până la urmă. El nu vine cu mână goală, ci va aduce și un fost jucător de la Urban Titu, ultima grupare pe care a pregătit-o. Interesant e că în această primăvară Neaga a mai activat, sporadic, ca atacant la echipa supoterilor piteșteni din Liga a IV-a, FC Argeș 1953.

„Prin prezenta Millenium Giarmata va informează ca după meciul disputat de echipa noastră în compania celor de la Vulturi Lugoj, antrenorul principal a renunțat la funcție urmând a îndeplini functia de Director sportiv la clubul nostru, de pregătirea echipei se ocupa Ilie Stoican, iar de săptămana viitoare va fi instalat Adrian Neaga acest lucru fiind posibil în baza prieteniei dintre noul nostru Director Sportiv și Adrian Neaga la cererea căruia a fost legitimat și un nou jucător Avram George Lucian, ultima dată a jucat la Urban Titu. Vă informăm că în cazul în care Adrian Neaga în acest timp primește o oferta de la un club mai dezvoltat (potent), ca și Millenium Giarmata va putea semna cu acel club fără nici o problemă”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a timișenilor.

Giarmata ocupă locul 5 în Seria a IV-a a Ligii 3.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 11:30 Stiri
Pe aceeași temă