Meszar: „Încheiem fericiți primul pas, ne bucură promovarea”

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 18:17 Stiri
Meszar:**

Inițiatorul proiectului gândit să redea UTA Aradului cu tot ce presupune acest lucru tras o primă linie după victoria de la Lugoj și a vorbit despre viitor.

Alexandru Meszar a fost omul care a știut să strângă la un loc suporterii, conducerea orașului și județului, fotbaliștii de altădată ai UTA-ei și oameni de afaceri ai Aradului. Orgoliile au rămas deoparte pentru o renaștere a UTA-ei așa cum și-au dorit-o cei care au înțeles trista realitate alb-roșie din ultimii ani.

„Aradul a strâns rândurile și a demonstrat că proiectul cu arădeni, jucători, staff, conducere și finanțatori este cel mai potrivit. Am trecut de un an foarte greu, trebuie să le mulțumim tuturor celor care au avut încredere în acest proiect de la începuturi și celor care s-au alăturat pe parcurs. Încheiem fericiți primul pas, ne bucură promovarea, dar mai ales că am avut atâția spectatori minunați pe stadion. E doar începutul”, a subliniat Meszar.

Forța arădeană

Tot ce s-a creat în ultimul an pentru o nouă UTA a impresionat și în exterior. „Atmosfera creată pe stadionul municipal [a fost una] cum nu s-a mai văzut la Lugoj niciodată!”, a scris publicația on-linie lugojeanul.ro. „Suporter Club UTA și-a demonstrat forța și capacitatea de mobilizare”, a remarcat Meszar, satisfăcut de maniera de abordare a barajului ce asigură prezența în competițiile naționale: „Meciul decisiv a fost la discreția noastră. Scorul putea lua proporții, echipa a gestionat bine situația și nu a mai forțat”.

Pașii următori sunt schițați

UTA e în grafic după primul sezon, iar pregătirile pentru sezonul din Liga a III-a au început deja.

„Urmează o perioadă intercompetițională și e normal ca la fiecare echipă în această perioadă să fie sosiri și plecări. Important este că avem pe ce să ne bazăm”, a explicat Meszar.

Încheiere cu gândul la viitor și la toate părțile care au pus umăr lângă umăr la renașterea alb-roșie: „Mulțumim pentru susținerea pe care am avut-o la acest joc, și nu numai, grupului de firme al lui Marius Țucudean, Consiliului local și județean, gloriilor arădene și mulțimii de spectatori. Având în vedere că a început construcția noului stadion și că proiectul nostru a trecut cu nota cea mai mare primul examen, mai spun că Aradul construiește!”.

Marius ANGHEL 23 Jun. 2014, 18:17 Stiri
Pe aceeași temă