Meciul anului pentru Fortuna! „Sper să scăpăm de fotbalul acesta amator”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 15:01 Stiri
Meciul anului pentru Fortuna!**

„A fi sau a nu fi in Liga a II-a” – asa a rezumat presedintele Fortunei, Virgil Munteanu, partida de maine, de la ora 20.00, sustinuta de echipa din Brazi pe arena „Astra” cu Unirea Tarlungeni.

„Liga a II-a lipseste Prahovei si sper sa scapam de fotbalul acesta, amator. Vreau ca Fortuna sa fie a doua echipa a Ploiestiului!” – a declarat si Grigore Sichitiu, oficialul gruparii sustinute financiar de Radu Calin, oferind si „fraza zilei”: „Fotbalul romanesc se dezvolta prin restrangere!”, cu referire si la situatia din seria a VI-a unde se joaca la „fara frecventa”.

„Nu vreau o presiune suplimentara pe acest meci. Eu sunt confident (n.r. termen folosit de Iordanescu) ca vom invinge in acest meci cu Unirea. Calendarul competitional este cel mai mare inamic pentru noi, dar consider ca echipa a crescut la toate capitolele” – a declarat „fiul Generalului”.

Iordănescu jr. visează la Liga I

Managerul general al Fortunei, Eduard Iordanescu, a anuntat, deja, si obiectivul echipei pentru sezonul viitor, „dupa ce va promova in Liga a II-a”. „Eu am discutat cu baietii si nu imi e teama sa afirm ca vrem, la anul, sa promovam in Liga I! Sincer, daca nu exista, in iarna, aceasta provocare de a lua o echipa de pe locul 2 si a depasi gruparea de pe primul loc, cred ca nu colaboram cu Fortuna in acel moment”.

„Plicul” lui Munteanu

Presedintele Fortunei, Virgil Munteanu, a inmanat si un plic, sigilat, presei, „ca sa fie deschis dupa meci”, in care se afla… „o banuiala a mea privind acest joc”. Se pare ca in plic se afla un mesaj privind observatorul de joc al partidei de maine.

FRF a anuntat ieri, deja, delegatul pentru acest meci, care va fi Victor Cruceana!

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 25 Apr. 2013, 15:01 Stiri
Pe aceeași temă