Meci nebun la Uricani! Știința Miroslava a scos un punct în ultimele minute cu Hărmanul, dar a ratat șansa de a urca pe locul 2

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 06 Mar. 2017, 13:41 Stiri

Știința Miroslava a ratat șansa de a urca pe locul doi în Seria 1 a Ligii a 3-a după ce a remizat pe teren propriu cu AFC Hărman, scor 3-3, sâmbătă, în etapa a 16-a, prima a returului a a acestui an. Echipa lui Cristi Ungureanu s-a ales totuși cu un punct important, în condițiile în care oaspeții au condus cu 2-0 și 3-1. Egalarea a venit spre final, deși gazdele erau în inferioritate numerică după eliminarea lui Alexandru Taciuc.

Meciul disputat la Uricani a început practic de la scorul de 1-0 în favoarea brașovenilor. După numai un minut de la startul întâlnirii, Șerban Moraru a deschis scorul printr-o reluare simplă din marginea careului mic. Superioritatea în joc a Hărmanului s-a văzut și în minutul 22, Emil Popa a majorat diferența în favoarea oaspeților.

Miroslava a reușit să scoată capul de la cutie în minutele de final ale primului mitan, când arbitrul partidei a indicat în două rânduri punctul cu var. Căpitanul Alexandru Marin a ratat prima lovitură de la 11 metri, pentru ca Tăcutanu să înscrie cu o execuție elegantă pentru 1-2 la pauză.

Startul reprizei a doua a aparținut echipei gazdă, dar tot cei din Hărman au punctat, în minutul 71. Cu un om în minus pe teren, Alexandru Taciuc fiind eliminat în minutul 64, apărarea Științei a fost taxată de Florin Stângă, care a marcat pentru 1-3. După acel moment, fotbaliștii Științei au pus stăpânire pe joc și au reușit egalarea într-un final dramatic. Marius Chelaru a redus din diferență în minutul 78, iar Eduard Sandu a marcat pentru 3-3, în minutul 81, după ce a transformat un penalty, al treilea pentru gazde, în doi timpi, primul șut fiind respins de portarul oaspeților.

Ieșenii nu au mai pierdut pe teren propriu de aproape doi ani

În urma acestui rezultat, Știința Miroslava se oprește la 20 de victorii consecutive pe teren propriu în Liga a 3-a, ultimul eșec la Uricani datând din mai 2015! Totuși, ieșenii rămân invincibili.

Președintele Acatrinei, nemulțumit de rezultat

La final, președintele Daniel Acatrinei s-a arătat nemulțumit de rezultat, solicitându-le jucătorilor lui Cristi Ungureanu mai multă implicare. „A fost un început de retur cu mici ezitări din partea jucătorilor, iar acest lucru a făcut ca rezultatul partidei să fie unul nemulțumitor pentru noi, cei de la Hărman întrerupând astfel seria rezultatelor excelente de pe propriul teren. Chiar dacă avem un lot format din jucători tineri, de perspectivă, nu cred că trebuie să fie un motiv pentru evoluția și rezultatul contra celor de la Hărman, ba din contră, ar trebui să fie mult mai motivați și dornici de afirmare pentru a putea intra în vederile cluburilor din eșaloanele superioare ale fotbalului românesc”, a declarat Daniel Acatrinei.

Știința Miroslava: Țintea – Cerneuțanu, Tăcutanu, Săritanu (Ed. Sandu 56′), Maxim, Săvoaia (Izmană 21′), M. Chelaru, Botezatu (Nemțanu 40′), Agrigoroaei (Văleanu 73′), Taciuc, Marin.

AFC Hărman: Potcoavă – Stanciu, Forika, Ioniță, Pamfile – Leonte, Stîngă, Moraru – Boriceanu, E. Popa, Buga.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Știința Miroslava

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 06 Mar. 2017, 13:41 Stiri
Pe aceeași temă