Marin Barbu va colabora cu Sporting din postura de consilier!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 15:13 Stiri
Marin Barbu va colabora cu Sporting** din postura de consilier!

În baza prieteniei care-l leagă de acționarul celor de la Sporting Ion Prichici, Marin Barbu a acceptat să se implice în creionarea strategiei de viitor la care lucrează gruparea suceveană.

„Domnul Prichici a ajuns la concluzia că experiența mea poate fi utilă în viața unui club așa de tânăr și ambițios cum este Sporting. Întrucât de fiecare dată când vin la Suceava se creează un oarecare tam-tam, vreau să anunț public că nu mă interesează deocamdată un post de antrenor la Sporting, urmând să colaborez cu gruparea suceveană în calitate de consilier. În acest moment sunt legat în proporție de 90% de clubul Astra Giurgiu, unde activez ca director tehnic. Dacă însă se va pune în viitor problema unui proiect serios, nu exclud o posibilă revenire pe Areni, însă, repet, numai în cazul unui proiect serios, ca să nu ne mai jucăm de-a venirea și plecarea mea de la Suceava”, a declarat fostul antrenor din perioada de glorie a fotbalului sucevean.

Marin Barbu i-a studiat pentru prima dată pe fotbaliștii pregătiți de Mihai Guriță ieri, cu prilejul amicalului pe care Sporting l-a susținut la Iași, împotriva grupării Știința Miroslava. La invitația conducerii formației sucevene, „Magiun” va face parte din delegația pe care Sporting o va deplasa în Republica Moldova la sfârșitul acestei săptămâni, acolo unde Ferariu și compania vor disputa două partide amicale cu Milsami Orhei și Dacia II Chișinău.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 15:13 Stiri
Pe aceeași temă