Mangalia poate rămâne din nou fără echipă de fotbal! Callatis e la un pas de desființare, deși s-a înscris în noul sezon al Ligii 3

Marius ANGHEL 12 Aug. 2015, 13:42 Stiri
Mangalia poate rămâne din nou fără echipă de fotbal!** Callatis e la un pas de desființare, deși s-a înscris în noul sezon al Ligii 3

Mangalia este pe cale să rămână din nou fără echipă de fotbal în decurs de doi ani. După ce în sezonul 2012-2013 Callatis Mangalia abandona campionatul Ligii 2 din lipsa banilor de la autorități, oficialitățile din orașul de la malul mării se reorganizau în vara lui 2013 și porneau din Liga a 3-a cu Callatis 2012 Mangalia.

La noul club lucrurile au fost roz un tur de campionat, apoi au apărut din nou probleme. Totuși s-a continuat pe avarii în acel sezon și s-a încheiat pe locul 2 în play-out-ul Seriei a II-a. Aceeași situație delicată a fost și în campionatul recent încheiat, însă dus la bun sfârșit pe locul 10 în Seria a II-a.

Acum, înaintea sezonului 2015-2016, Callatis 2012 trece din nou printr-o situație critică. Chiar dacă echipa din Mangalia reușea pe 15 iulie să-și adune jucătorii pentru meciul oficial din turul I al Cupei României, acolo unde a fost depășită cu 9-0 de FC Viitorul II (foto), după aceea acestora li s-a dat din nou liber până la primirea unor noi vești în privința finanțării. Cu puțin peste două săptămâni rămase până la startul Ligii 3, continuarea activității echipei de fotbal este în pericol de a nu continua. Lipsa banilor a făcut ca, până acum, lotul să nu se reunească, cu toate că formația a fost înscrisă în noul sezon și repartizată în Seria a II-a.

Callatis 2012 mai are sub contract în jur de zece jucători, nu mai are în schimb președinte și nici antrenori, iar luni, 17 august, așteaptă un răspuns dacă va primi ajutor sau nu. Ziua de Constanța scrie că în caz că răspunsul va fi negativ, echipa nu va mai avea nicio șansă de a-și continua activitatea.

În sezonul trecut al Ligii 3, echipa din Mangalia a reușit să evite retrogradarea, deși s-a confruntat cu aceleași probleme financiare.

Marius ANGHEL 12 Aug. 2015, 13:42 Stiri
Pe aceeași temă