Măciuca, tot mai tare

07 Sep. 2011, 13:00 Stiri
Măciuca,** tot mai tare

Neînvinsă în primele trei etape, nou-promovata Damila Măciuca este revelația startului de sezon în Seria C4. Cu șapte puncte acumulate în primele trei etape, vâlcenii sunt pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Jiul Rovinari.

După remiza din ultima etapă cu Rovinari, 1-1 la Măciuca, oficialii Damilei au acuzat arbitrajul. „Arbitrajul a fost unul tendențios, penaltyul a fost ușor acordat pentru oaspeți. Chiar și așa, puteam câștiga, am avut două bare. Pofta vine mâncând, noi tratăm fiecare joc cu maximă seriozitate, jucăm la victorie și de-o fi să fim la promovare, nu ne dăm la o parte. S-au făcut investiții mari la echipă, avem un lot valoros, dar avem de muncă mult, trebuie să ne omogenizăm, asta necesită timp. Sunt convins că vom crește de la joc la joc, acum sper să câștigăm, vineri, la Mediaș, să ne recuperăm punctele pierdute” a spus secundul Damilei, Marcel Carabageac.

Altfel, atacantul care sezonul trecut a impresionat al CSM, Bogdan Geantă a ajuns la al doilea gol consecutiv marcat pentru măciucani, fiind din nou decisiv pentru trupa lui Mangalagiu. „Este clar un mare câștig pentru echipă venirea lui” a explicat Carabageac.

Articol scris de Adi Georgescu

07 Sep. 2011, 13:00 Stiri
Pe aceeași temă