Măciuca se pregătește pentru fiestă!

01 Jun. 2012, 14:19 Stiri

Deja promovată matematic în Liga a II-a, Damila pregătește o fiestă de vis pentru sâmbătă seara, la Măciuca, după ultimul joc de campionat, cu Ghecon Lăpușata.

La primul sezon în al treilea eșalon, Damila a dat lovitura și a reușit a doua promovare consecutivă, ajungând în Liga a II-a. Patronii Damilei, frații Dan și Laurențiu Nițu pregătesc o sărbătoare de pomină pentru sâmbătă, la Măciuca, cu mulți invitați de seamă și focuri de artificii. „Ne așteptăm la circa 2.000 de spectatori, va fi ceva frumos. Am început deja tratative cu unii jucători, vrem să facem o echipă bună în Liga a II-a, în vacanță vom discuta cu antrenorul Lincar și vom căuta cele mai bune soluții” a spus președintele clubului, Lucian Munteanu.

Șeful clubului neagă zvonurile care dau pe Damila mutată în alt oraș. „Imediat după jocul cu Ghecon, de luni, vor începe lucrările la terenul de la Măciuca, pe care dorim să îl aducem la nivelul necesar omologării pentru Liga a II-a. Nu se pune problema să mutăm echipa, dorim să începem Liga a II-a tot la Măciuca, nu vrem să ne dezamăgim fanii, dar pe viitor, nu știm ce va fi” a mai afirmat Munteanu.

Bogdan Geantă: „Este meritul tuturor”

Luat la Damila după împrumutul la CSM, atacantul Bogdan Geantă a contribuit decisiv la promovare, fiind golgeterul alb-verzilor. „Am muncit mult cu toții, noi cei tineri ne-am dorit mult această promovare, să facem un pas înainte, seria a fost foarte echilibrată și am avut un retur foarte bun, fără eșec. În tur am avut și eșecuri, eram la început, dar în retur relațiile de joc s-au închegat, au mai venit 2-3 jucători și a fost bine pentru toți. Este meritul tuturor, al conducerii, al jucătorilor, al staffului tehnic, toată lumea a dat dovadă de multă seriozitate. Nu îmi pare rău că nu am rămas la CSM, eu eram jucătorul Damilei și îmi pare bine că am dovedit ce pot și în Liga a III-a, la Măciuca. Nu voi pleca de la Damila, decât în cazul în care ar apărea o ofertă de la Liga I” a afirmat Geantă.

Articol scris de Adi Georgescu

01 Jun. 2012, 14:19 Stiri
Pe aceeași temă