Măcel după pauză!

08 May. 2012, 13:04 Stiri
Măcel după pauză!

Girom Albota s-a impus în derbiul etapei din Seria a IV-a, elevii lui Cristi Negru învingînd cu 3-0 pe Minerul Motru și urcînd astfel pe podiumul clasamentului. Argeșenii s-au impus după pauză, făcînd un joc foarte bun și ajungînd astfel la 9 meciuri fără înfrîngere în returul Ligii a III-a.

Gazdele au făcut un joc foar­te bun, dominînd în prima repri­ză, însă golurile nu au venit de­cît în partea secundă a par­ti­dei. În minutul 17, portarul oas­peților respinge mai întîi cen­trarea lui Ruță, după care Stu­paru este încurcat de Vintilă. În minutul 25, Ruță îi pasează lui Neacșa, care, singur în careu, este blocat de portar. Neacșa are și el un șut bun în minutul 35, du­pă care Neagu șutează în minu­tul 39, de la 25 m, în bara trans­versală. După pauză, au început să vină și golurile. Mai întîi Vintilă urmărește excelent un balon la care Gălan era în ofsaid, după o pa­să a lui Neagu, și de la 12 m șu­tează pe lîngă portar. În mi­nu­tul 61, Vlăsceanu ratează și el, sin­gur cu portarul, ca în minutul 70 Neacșa să recupereze la ju­mă­­tate, să dribleze doi adver­sari și să fie faultat în careu, pe­naltiul fiind transformat de Gă­lan. În mi­nutul 90, Ruță a scăpat singur cu portarul, a tras în el, după care Paraschivescu, de-a­bia intrat în teren, reia în plasă. Meciul a fost fluierat de Florin Ghimbășan din Brașov, arbitru de Liga I, acesta achitîndu-se per­fect de sarcini.

Pentru Albota au jucat: Vlăsceanu – Pîslari, Moise, Diță, Stoica – Gălan 85 Săvulescu), Neagu, Stuparu, Ruță (89 Paraschivescu) – Vintilă (80 Ovidiu Stan), Neacșa.

Sursa: Curierul Zilei

08 May. 2012, 13:04 Stiri
Pe aceeași temă