Luceafărul nu e sigur de participarea în Liga 3. A câștigat barajul în fața Olimpiei II, însă nu are bani să se înscrie în noul sezon

Marius ANGHEL 09 Jul. 2015, 11:04 Stiri
Luceafărul nu e sigur de participarea în Liga 3.** A câștigat barajul în fața Olimpiei II, însă nu are bani să se înscrie în noul sezon

Promovată în Liga 3 după o victorie dramatică în returul barajului în fața formației secunde a Olimpiei Satu Mare, campioana județului Sălaj, Luceafărul Bălan, ar putea spune pas înscrierii în al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Deținătoarea eventului în Sălaj s-a întrecut pe sine la meciurile de baraj pentru obținerea promovării în Liga 3. Jucătorii pregătiți de Marius Pașca au reușit să depășească reprezentanta județului Satu Mare, Olimpia II, o formație care în cele două jocuri decisive s-a bazat pe foarte mulți fotbaliști de la prima echipă din Liga 2.

Din păcate, visul tinerilor jucători de la Bălan, dar și al iubitorilor de fotbal din județ ar putea să nu se mai realizeze, scrie Sportul sălăjean. Aceasta, din cauza faptului că șefii clubului nu au găsit încă sursele de finanțare pentru ca Luceafărul să se înscrie și să participe în Liga 3. Timp ar mai fi, termenul limită fiind cel ca pentru eșalonul secund, 20 iulie.
 
Altfel, Luceafărul Bălan debutează în noul sezon competițioanl miercuri, 15 iulie, de la ora 17:30, când joacă în primul tur al Cupei României cu Sănătatea Cluj. Meciul va avea loc pe stadionul „Dumbrava” din localitatea Gâlgău Almașului.

Marius ANGHEL 09 Jul. 2015, 11:04 Stiri
Pe aceeași temă