Luceafărul Bălan se va înscrie în Liga 3: „Vom avea susținere de la Primăria și Consiliul Local”

Marius ANGHEL 11 Jul. 2015, 12:39 Stiri
Luceafărul Bălan se va înscrie în Liga 3:**

 

Visul celor de la Luceafărul Bălan de a juca în Liga 3 părea că se va spulbera, aceasta deoarece șefii clubului din Sălaj nu identificaseră sursele de finanțare. În plus, și autoritățile locale din comuna Bălan erau nedumerite asupra posibilităților de susținere financiară, cu atât mai mult cu cât legea sportului era destul de neclară.

Pe ultima sută de metri, campioana Sălajului se va înscrie în Liga a 3-a după ce Primăria și Consiliul Local Bălan se vor implica în susținerea echipei de fotbal. Zilele trecute, antrenorul Marius Pașca – mandatat de patronul Radu Pop – s-a pus la „masa tratativelor” cu primarul Isaia Maghiar, iar aceasta a promis implicare materială, dar și financiară. Cum în bugetul comunei din anul 2015 aceste cheltuieli nu era prevăzute, va fi puțin mai dificil la început, dar altfel se va pune problema în anul 2016, când echipa va beneficia de sume de bani mai consistente de la autoritățile locale.

„Ne vom înscrie în Liga a 3-a și vom avea susținere de la Primăria și Consiliul Local Bălan. Sper să fie bine și suntem încrezători”, a declarat Marius Pașca, cel care ar putea devin și un gen de manager al clubului, având în vedere că patronul Radu Pop locuiește în Brașov, acolo unde își desfășoară și afacerile.

Mai trebuie precizat că Luceafărul Bălan va evolua pe cocheta „Gâlgău Arena” din Gâlgău Almașului, de departe cea mai modernă și frumoasă arenă din județul Sălaj!

Vezi AICI de unde ar mai putea veni o sursă important de finanțare pentru Luceafărul Bălan

Marius ANGHEL 11 Jul. 2015, 12:39 Stiri
Pe aceeași temă