Liderul a pățit rușinea acasă!

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 14:00 Stiri
Liderul a pățit** rușinea acasă!

FC Hunedoara a pierdut primele puncte în actualul campionat chiar pe propriul teren într-un meci în care a fost egalată de Șoimii Pâncota după ce a condus cu 3-0! Gazdele au evoluat o repriză în 10.

Legea lui Puder conform căreia „Ce începe bine, se termină rău”, descrie cel mai fidel filmul meciului de sâmbătă de pe „Michael Klein” dintre liderul neînvins din C5, FC Hunedoara – opt victorii la rând – și nou promovata Șoimii Pâncota încheiat la egalitate, scor 3-3! după ce în minutul 50 gazdele conduceau cu 3 la 0!!!

Au început jocul de la 1-0!

„Negrii-albaștrii” au pășit cu dreptul în joc. Pepenar a deschis scorul repede după ce a trimis în poartă cu capul mingea centrată din corner de Făgărășanu. Trecuseră doar două minute și 30 de secunde de la fluierul de start. Hunedoara a rămas sus în jumătatea adversă, iar Făgărășanu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după ce din 10 metri a trimis mingea în plasă peste Irimia (20). Făgărășanu a rămas cel mai periculos om de pe teren și doar intervenșiile inspirate ale lui Irimia (37′, 42′) au făcut ca tabela să rămână la pauză fixată la 2-0. Însă, eroul negativ al primului mitan a fost vârful Hunedoarei, Ionuț Radu eliminat direct de „centralul” Marius Chiorean din Cluj Napoca pentru o presupusă lovitură cu cotul aplicată în săritură, în figura lui Lengyel (44).

Hunedoara fără reacție

Rămasă în 9 jucători de câmp FC Hunedoara și-a văzut de treabă și în debutul reprizei secunde. Însă, doar în primele 5 minute cât să mai de-a Făgărășanu încă un gol de data asta din penalty (50′). Moment după care pe teren a existat doar o echipă: Șoimii din Pâncota! „Decarul” oaspeților Dumitru „Bebe” Mitu care a dat tonul cursei de urmărire cu un șut bombă de la 25 de metri care l-a prins pe picior greșit pe Dragotă (55) iar nou intratul Filimon a ținut ritmul și a mai mișcat încă odată tabela de marcaj tot cu o super execuție, cu stângul, de la 35 de metri (71). Înghesuiți și pasați în propia jumătate hunedorenii parcă își invitau adversarii să înscrie și golul egalizator care a căzut cu 5 minute înainte de final din capul altui jucător intrat în teren de pe banca de rezerve, Florin Rus. Altfel, eliminarea pâncoteanului Alin Pavel din prelungiri care a echilibrat cele două efective a trecut aproape neobservată. Iar, tabela de marcaj a rămas blocată la, 3-3! Pentru ei.

„Azi am câștigat un punct”, Marius Opric antrenor FC Hunedoara

CASETA TEHNICĂ‚
FC Hunedoara 3 (2)
Dragotă – Dosan, Ambruș, Cuciula, B.Roiu – Găceanu (73 R. Muntean), J. Vajda (cpt;), R. Cristian (74 Lintaru), Făgărășanu (67 Nicula) – Pepenar (87 Vișan), I. Radu.
Antrenor: Marius Opric.

Șoimii Pâncota 3 (0)
Irimia (cpt;) – Huțanu, Suciu, Lengyel, Filaret (82 Mateiu) – Leucuța (64 Filimon) Al. Pavel, Mitu, Uibariu (50 Fl. Rus) – Al. Mihai, Burian (78 Cozea).
Antrenor: Dan Cuedan.

Eliminați: I. Radu (44) – „roșu” direct/Al. Pavel (92)-două „galbene”.
Au marcat: Pepenar (3), Făgărășanu (20, 50 – pen.)/Mitu (55), Filimon (71), Fl. Rus (85).
Arbitru: Marius Chiorean. Asistenți: Anghel Todea și Iosif Nasc (toți din Cluj Napoca).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 400.

Text si foto: Sami TAMAȘ (Hunedoara)

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 14:00 Stiri
Pe aceeași temă