La omul sărac nici boii nu trag! Meciul Turda – Dej a fost întrerupt în minutul 16 la scorul de 0-4

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 18:13 Stiri
La omul sărac nici boii nu trag!** Meciul Turda - Dej a fost întrerupt în minutul 16 la scorul de 0-4

Gruparea turdeană s-a confruntat cu probleme încă din startul sezonului. Încă din etapa a 5-a, când cei de la FCM s-au deplasat la Hunedoara, au avut probleme de efectiv, din anumite cauze, mai mult sau mai puțin obiective. Apoi a urmat jocul de pe teren propriu cu cei de la Plimob Sighetul Marmației, pe care l-au pierdut cu scorul (1-2), dar nici de această dată nu s-au putut bucura de un efectiv complet. În deplasarea din etapa precedentă turdenii au întâmpinat greutăți în ce privește efectivul de jucători, dar în dimineața zilei de vineri când au avut planificată plecarea spre Pâncota au primit un telefon de la firma care trebuia să efectueze transportul jucătorilor, prin care au fost anunțați să-și găsească alt mijloc de transport.

La jocul de pe teren propriu din etapa a 8-a, programat să se dispute vineri 19 octombrie, iarăși a avut aceleași probleme. Conducătorii celor de la FCM au afirmat că în după masa zilei de joi au primit acceptul mai multor jucători că se vor prezenta la jocul cu Unirea Dej, fapt pentru care Cîrstean, Miheț, Barbuloviciu și Dragu au fost cazați la o pensiune din apropierea stadionului Municipal din Turda, aceștia motivând că nu au unde dormi.

Pe lângă faptul că au fost cazați la amintita pensiune, cei patru jucători și alți doi, David și Kosta, au primit sume de bani, ca să evolueze în jocul cu Unirea Dej. În dimineața zilei de vineri, cei patru jucători enumerați mai sus și-au luat bagajele din locația unde au fost cazați și sau făcut nevăzuți. Odată cu dispariția fără urmă a celor patru jucători de negăsit au fost David și Kosta.

Astfel, la ora jocului cu Unirea Dej, din formația gazdă, pe teren au apărut doar 7 jucători: Gurincu (cpt) – Nicoară , Jișa, Fișter, Achim, Ciava și Mărincean. Încă din startul partidei, dejenii lui Alin Minteuan s-au instalat la cârma jocului și până în minutul 16 au punctat de patru ori: Enow (4; 13), Sătmar (6) și B. Faur (14). În minutul 8, Gurincu, portaru echipei gazdă, a acuzat o accidentare la glezna piciorului stâng, iar în minutul 16, la un nou contact cu un adversary, nu a mai putut continua jocul. Centralul întâlnirii Nicolae Cătălin Botaș din Timișoara, după o consultare prealabilă cu medicul echipei, a pus capăt acestei partide. Meciul va fi omologat cu scorul de 0-4.

Cei din tabăra celor de la FCM, îi acuză pe cei din tabăra celor de la Seso, că ar fi în spatele acestor probleme cu care se confruntă, cauza principală fiind suvenția din partea autorităților locale. .

FCM Turda – Unirea Dej 0 – 4
Marcatori: Enow (4,13), Sătmar (6), B. Faur (14)

FCM Turda: Gurincu – Nicoară, Jișa, Achim, Fișter, Ciava, Mărincean. Pe raportul de joc au mai fost trecuți, dar nu au evoluat în teren: Vaidasigan, Onacă, Tothăzan, Cotoară și M. Lăcătuș.

Unirea Dej: R. Szekely – Podină, Dobrău, Țibre, R. Pop, R. Rus, Găbruș (cpt), Enow, Sătmar, Siecoban, B. Faur. Antrenor: Alin Minteuan.
Rezerve: L. Blaga – S. Traore, Vărdea, Ad. Bud, Cr. Itu, C. Popa, P. Bogdan.

Jocul a fost întrerupt în minutul 16, gazdele au evoluat în șapte jucători, iar în minutul 16, portaru Gurincu s-a accidentat și nu a mai putut continua partida.

Articol scris de Andrei PETRESCU

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 18:13 Stiri
Pe aceeași temă