La 12 puncte în spatele Hunedoarei, Șoimii visează la Liga a II-a: „Putem intra în calcule, există și varianta să promoveze două echipe”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2012, 13:57 Stiri
La 12 puncte în spatele Hunedoarei, Șoimii visează la Liga a II-a:**

Șoimii Pâncota e singura grupare arădeană de la nivelul competițiilor patronate de FRF care se poate considera în grafic la jumătatea sezonului. Președintele Pavel Piroș a tras o primă linie după cele șase luni trecute de la barajul cu CS Vulcan, continuat cu frumosul parcurs din Cupa României și cu locul V la granița dintre turul și returul seriei a V-a din Liga III.

„Având în vedere că suntem o echipă nou-promovată, stăm pe un loc onorabil. Neșansa noastră acel penalty ratat în ultima etapă, la Dej, altfel eram în coastă, cum se spune. Nu e nicio problemă, diferență e mică și am înțeles că există și varianta să promoveze chiar două echipe. Nu vor fi suficiente echipe în B, sunt deja atâtea cazuri cu probleme. Suntem sus, suntem bine văzuți și putem intra în calcule”, apreciază conducătorul alb-negrilor.

„Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor pentru ce au făcut, la fel și oamenilor din Pâncota, în primul rând Primăriei conduse de domnul Iosif Retter. Am reușit să aducem spectatori mai mulți decât celelalte echipe din județ. Suntem la zi cu tot ce înseamnă salarii și prime, nu avem absolut nicio restanță, iar acum, când ne întâlnim pentru banchet, se vor da salariile cu două săptămâni mai repede, să aibă băieții bani de sărbători”, a precizat Pavel Piroș, adăugând că urmează și câteva mutări la nivelul loturilor: „Vom trage niște concluzii, ne vom despărți de câțiva jucători și aducem alții. Intenționăm să transferăm jucători de Liga II, doi din Liga III și unul de Liga I, dacă Dumnezeu ne ajută și ajungem o înțelegere”.

Are încredere în antrenor

Contrar unui obicei adoptat de tot mai mulți conducători din fotbalul românesc, Pavel Piroș a ținut să-și declare public încrederea în antrenorul Dan Cuedan, de a cărui muncă s-a arătat mulțumit. „Contrar zvonurilor, conform cărora se aude că aș fi în tratative cu un antrenor sau altul, vă spun că rămânem în aceeași formulă. De plecat vor pleca doar jucători, asta în funcție de ce decidem împreună cu profesorul Cuedan ce ne dorim. Sunt mulțumit de ceea ce am făcut, suntem poate cea mai bună echipă din județ, vizavi de seriozitate și performanțele de până acum. E un lucru frumos și nu sunt spusele mele, sunt ale celor care ne-au urmărit”, a concluzionat Pavel Piroș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Dec. 2012, 13:57 Stiri
Pe aceeași temă