Kanda, noul „tun” al Călărașiului!

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 13:24 Stiri
Kanda,** noul

Dunărea Călărași a învins în deplasare la Sportul II Studențesc, scor 7 – 0, în cadrul etapei a VIII-a desfășurată vineri, 19 octombrie.

Meciul jucat în „laboratorul F.R.F.” de la Buftea nu a fost chiar așa de simplu cum ar fi unii tentați să creadă. Pe de o parte, pentru că echipa gazdă, dispusă la un efort continuu dictat de vârstă-medie 17ani, care nu s-a sfiit să joace cu aplomb fiecare minge și – pe cursul meciului – să fie egala mai experimentaților oaspeți aproape toată prima parte. Pe de altă parte, călărășenii, cu gândul că au în față o echipă ce a primit cam 5 goluri/meci, au început cu o tentă de superficialitate și numai intervențiile antrenorului Bogatu, nevoit să „reașeze” jucătorii pe posturi, a adus cursivitate și plus de periculozitate acțiunilor.

Primul gol a venit în minutul 32 după un frumos atac purtat de Câinaru – M. Tudor și finalizat cu șut puternic de Kanda Badouin.

După pauză, în minutul 47, Marian Șerban mărește diferența la 2 – 0 pentru Dunărea. Același Kanda înscrie cel mai frumos gol cu un șut-covrig după centrarea lui Câinaru (55). Tudor Cătălin este trecut și el pe lista marcatorilor în minutul 88 al partidei cu Sportul II, iar tabela este stinsă de Neta, în prelungirile meciului (90+2). Fără golgeterul Mircea Ștefan, accidentat, fără Alexandru Stoian, în convalescență după accidentarea la cap, și fără Victor Petre, suspendat, dar cu Kanda, strălucitor, și nou-venitul Bertea, promițător, „curat” în ceea ce face și precis în pase, echipa are agrumente să privească altefel meciurile următoare.

Pentru Dunărea au jucat: G.Tudor – Câinaru, Bozean, V. Nicolae, Topor – M. Tudor (65 Bogoș), M. Condei, Bertea (65 Neta), M. Șerban (75 Tănase) – Preda (40 C. Tudor), B. Kanda. Antrenor: Virgil Bogatu.

Articol scris de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 13:24 Stiri
Pe aceeași temă