Jucătorii Minerului pun rezultatele negative pe seama situației financiare precare de la club: „E dificil să joci fotbal când vii cu bani de acasă”

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 22 Oct. 2014, 17:36 Stiri
Jucătorii Minerului pun rezultatele negative pe seama situației financiare precare de la club:**

Retrogradată din eșalonul secund, Minerul Motru nu-și găsește cadența nici în Liga a 3-a. În cele șapte meciuri disputate în acest sezon, echipa antrenată de Gabi Zahiu nu se poate lăuda decât cu o victorie și două egaluri, rezultate care o plasează pe locul a 10-lea, cu minus șapte în clasamentul adevărului. Singurul succes a fost repurtat în etapa a 3-a, scor 3-1 cu ACSVM Craiova, după care au urmat remizele cu Pandurii II Târgu Jiu (1-1) și ACSO Filiași (1-1).

Vineri, Minerul va primi vizita echipei UTA Bătrâna Doamnă, club care are o situație financiară stabilă.

Supărați pe președinte

La Motru sunt restanțe de patru luni, iar jucătorii au ajuns să se împrumute pentru a supraviețui. De altfel, elevii lui Zahiu spun că rezultatele negative sunt o consecință a situației precare de la club. „Suntem supărați pe domnul președinte Valentin Tatomir, care n-a mai trecut pe la stadion de nu știu cât timp. Ne minte de la o săptămână la alta că ne dă salariile. Așa ne-a mințit și în vară și am rămas fără bani în vacanță. E dificil să joci fotbal când vii cu bani de acasă. Uneori nu avem nici cu ce să cumpărăm mâncare. Pe dânsul nu-l interesează situația noastră. Știe să taie numai din salarii”, a afirmat fundașul Iulian Iclănzan.

Fostul junior de la Pandurii Târgu Jiu admite că vina pentru locul ocupat în clasament aparține și jucătorilor, dar crede că e imposibil de obținut mai mult când nu există motivația financiară. „Și noi avem partea noastră de vină, pentru rezultatele negative. Ne-am fi dorit mai multe puncte, dar nu s-a putut, fiindcă e greu să rămâi conectat la fotbal, când aștepți patru luni un salariu, și acela tăiat”, a conchis jucătorul gorjean.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU
 

Marius ANGHEL, Mircea OGLINDOIU 22 Oct. 2014, 17:36 Stiri
Pe aceeași temă