Jucătorii de la Sporting Liești au oprit antrenamentele

Marius ANGHEL 28 Jan. 2014, 12:35 Stiri
Jucătorii de la Sporting Liești** au oprit antrenamentele

Problemele financiare de la Sporting Liești și-au spus cuvântul. După demisia antrenorului Doru Buciumeanu, cel care a reușit promovarea cu echipa din liga a patra în cel de-al treilea eșalon, nici jucătorii nu s-au mai prezentat la antrenamente.

Atât jucătorii, cât și staff-ul tehnic, susțin că nu au mai primit salariile de trei luni și nici patru prime de joc de pe urma a trei victorii și un rezultat de egalitate obținut în deplasare.

„Nu se mai antrenează nimeni. Eu am demisionat din funcție, nu mă mai întorc. Au mai fost probleme financiare și în vară, am crezut că vor fi rezolvate, dar iată că s-a ajuns într-o situație dificilă. Nu știu cum va juca Sporting Liești în retur, au zis că vor băga în teren juniori. Dacă nu vor plăti, e prea puțin probabil să se mai antreneze vreun jucător din lotul actual”, a spus Doru Buciumeanu, fostul antrenor al echipei din Liești.

Cu toate că echipa a avut prestații bune, reușind promovarea din liga a patra cu victorii pe linie și rezultate satisfăcătoare în cel de-al treilea eșalon, proiectul de la Sporting Liești e pe cale să se destrame odată cu problemele financiare. La Liești evoluau tineri jucători gălățeni descoperiți de Buciumeanu, după ce încheiau junioratul la Oțelul sau Dunărea.

Sursa: Viața liberă

 

Marius ANGHEL 28 Jan. 2014, 12:35 Stiri
Pe aceeași temă