Jucătorii de la FC Hunedoara către spectatori: „Stați acasă!”

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 16:22 Stiri
Jucătorii de la FC Hunedoara** către spectatori:

Celor aproximativ 400 de spectatori care au asistat, sâmbătă, la meciul dintre FC Hunedoara și Șoimii Pâncota (scor 3-3 n.r.), nu le-a picat bine deloc că favoriții lor au cedat primele puncte în actualul campionat chiar pe teren propriu, dar mai ales modul în care au făcut-o. FC Hunedoara a fost egalată după ce a condus cu 3 la 0! Dintre zecile de voci dezaprobatoare la adresa jucătorilor din tribună s-a cerut chiar și „Demisia!”. Fotbaliștii nu au rămas „datori”. La finalul jocului, aceștia i-au salutat doar pe „ultrașii” din Peluza Nord, iar celorlalți spectatori le-au adresat cuvinte de ocară.

Cei mai supărați dintre elevii lui Marius Opric au fost mijlocașii Robert Cristian și Bogdan Găceanu . „Dacă nu vă place cum jucăm, decât să ne certați, mai bine nu mai veniți la stadion. Stați acasă și uitați-vă la >”, le-a strigat spectatorilor în timp ce se îndrepta spre vestiare Găceanu. „Când am câștigat opt meciuri la rând am fost buni. Acum, când am făcut și noi un egal, au și început să ne huiduie. N-au minte”, a spus și Cristian. Mai mult, antrenorul Marius Opric bănuiește chiar „o conspirație” a spectatorilor îndreptată împotriva sa și a echipei. „E treaba lor ce strigă. Nu poți să câștigi atâtea jocuri și să vină un grup de doi-trei să te conteste. Am știut de la început că e rea intenție, noi mergem înainte, ne vedem de joc. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni”, a spus tehnicianul Hunedoarei.

Înaintea jocului cu Șoimii Pâncota, FC Hunedoara avea 8 victorii la rând. Vineri, în etapa a XI-a din C5, FC Hunedoara va juca în deplasare la Unirea Dej.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (ZIARUL HUNEDOREANULUI)

Mihai Andries 07 Nov. 2012, 16:22 Stiri
Pe aceeași temă