Jiul s-a tulburat!

03 Sep. 2011, 22:22 Stiri
Jiul** s-a tulburat!

Echipa de fotbal Jiul Petroșani a obținut un singur punct în trei etape, iar vineri a suferit a doua înfrângere consecutivă, pe teren propriu.
Ambițiile mari la Jiul sunt deocamdată la nivel declarativ sau cel mult pe hârtie pentru că la capitolul fapte «minerii» au rămas datori, iar drept dovadă stau cele două înfrângeri consecutive, de pe teren propriu, cu Flacăra Făget și Millenium Giarmata. Jiul a pierdut în fața echipe Giarmata, liderul seriei, cu scorul de 1-0, după ce elevii lui Daniel Huza s-au întrecut în ratări.

Nici măcar chemarea preotului la stadion pentru o slujbă nu a fost de bun augur pentru petroșenenii lui Daniel Huza, care cu un egal și două înfrângeri nu dorm deloc liniștitți.

Incertitudine pe banca tehnică

Managerul Gigi Borugă a anunțat că în cazul unei noi înfrângeri se va lăsa cu sancțiuni financiare. „Am răbdare, dar nu pot avea la nesfârșit din moment ce obiectivul nostru este acela de a promova în Liga a II-a”, spunea Gigi Borugă.

Înfrângerea cu Giarmata ar putea aduce atât modificări pe banca tehnică cât și la echipă. La un moment dat s-a zvonit că nu mai puțin de 7 jucători vor avea contractele reziliate. O decizie finală în ceea ce privește viitorul băncii tehnice și al unora dintre jucători va fi luată luni, când echipa se va reuni de la ora 10:00.

articol scris de Loredana JUGLEA

03 Sep. 2011, 22:22 Stiri
Pe aceeași temă