FC Bihor a remizat cu scor alb în cel de-al treilea amical al verii

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 19:19 Pregătiri, amicale
FC Bihor a remizat cu scor alb** în cel de-al treilea amical al verii

FC Bihor a disputat miercuri, la Stadionul „Iuliu Bodola”, cel de-al treilea joc amical al acestei veri. „Roș-albaștrii” au întâlnit echipa timișeană de ligă a III-a Millenium Giarmata, în compania căreia au remizat cu scor alb, 0-0. Meciul a fost controlat în linii mari de bihoreni, care au dat însă peste o echipă organizată, care s-a închis bine și a replicat foarte bine și pe contraatac.

Antrenorul Alexandru Pelici a început jocul cu o formulă de echipă nouă, aliniind un sistem 1-3-4-3, iar prima ocazie ia aparținut în chiar primul minut lui R. Lukacs, care a reluat cu capul din 8 metri în transversală. Apoi, în minutul 4, același R. Lukacs, singur cu portarul, a trimis de la marginea careului în goalkeeper-ul oaspeților. În minutul 33, același atacant al FC Bihorului, R. Lukacs, a reluat cu capul din 11 metri, dar a scos portarul Bota, de lângă bară.

Finalul primei reprize a găsit echipa gazdă tot în avanposturi, astfel că în minutul 41, Sorian a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, dar mingea trimisă de el a trecut puțin pe lângă poartă. Peste două minute, același Sorian a expediat un alt șut de la 25 de metri, mingea a fost deviată de R. Lukacs, din nou, puțin pe lângă bară. După pauză, în minutul 52, mijlocașul Speroni a trimis un șut bun din poziție centrală, de la 20 de metri, dar a reținut portarul oaspeților.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA FC BIHOR – GIARMATA 0-0

În replică, în minutul 69 oaspeții au expediat un șut de la marginea careului, dar a boxat portarul Sălăjan. FC Bihor a revenit însă în atac și în minutul 80, Zs. Lukacs a trimis un șut de pe partea dreaptă de la 14 metri, dar a reținut portarul echipei din Giarmata. Oaspeții puteau înscrie însă pe final, în minutul 86, când la o greșeală în defensiva orădenilor, Rogoveanu a scăpat singur, a driblat și portarul, a intrat în unghi, a șutat, dar a apărut la un metru de poartă Dorin Mihuț, care a respins în corner. În fine, ultima ocazie a jocului a fost trecută în contul orădenilor, în minutul 88, când Haș a șutat de la 25 de metri, la semiînălțime, dar a scos cu dificultate portarul echipei Millenium.

„A fost un joc bun de pregătire pentru noi, în compania unei echipe care ne-a pus probleme, a stat bine în teren și s-a închis cât de bine a putut și a și încercat să ne prindă rapid pe atac sau contraatac și chiar putea să ne dea gol aproape de final, când a ezitat întreaga noastră apărare. Și noi am avut însă ocaziile noastre, ne-am creat situații. Încă suntem în perioada de căutări, în care joacă tot lotul, încercăm să dăm minute tuturor celor din întregul lot, ca să ne putem face o idee și încet să ne cristalizăm un prim 11 și un prim 18. Una peste alta, e bine că nu s-a accidentat nimeni, un efort bun. Am reușit să construim destul de multe faze, chiar dacă nu le-am dus până la finalizare și n-am fost foarte lucizi la ultima pasă sau la ultima soluție pe care am ales-o, dar, una peste alta, sunt mulțumit de modul în care s-au înhămat la joc și au încercat să respecte ceea ce discutăm. Încet, încet, sper să vină și luciditatea și prospețimea, să vină și acel ultim sprint de final și să fim concentrați în fața porții”, a declarat ,după joc, antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

FC BIHOR – MILLENIUM GIARMATA 0-0
FC Bihor: Smaranda (min. 30 Fildan, min. 61 Sălăjan) – Pascariu (min. 60 Bactăr), Lazăr (min. 60 Țoca), Țoca (min. 30 Speroni) – Letan (min. 46 Mihuț), Haș (min. 30 Vlad, min. 62 Zs. Lukacs), Străuț (min. 46 M. Stancu, min. 79 Haș), Lorincz (min. 38 A. Achim) – Sorian (min. 76 Negrea), R. Lukacs (min. 46 V. Dobrescu) și Cr. Cigan (min. 46 Nichita). Antrenor: Alexandru Pelici
Millenium Giarmata: Bota – Soare, Oneț, Gârba, Artimon – Sorescu, Fuchs, Leucă, Diarra – Beloescu și Capătă. Au mai jucat: Luca – Podină, Filip, Stoica, Mihuța, Leonte și Rogoveanu. Antrenor: Călin Cojocaru.
Au arbitrat: Marius Omuț – Sergiu Albu și Gabriela Toderaș (toți din Oradea).

În următorul joc de verificare, FC Bihor va întâlni sâmbătă, 9 august, de la ora 11, tot pe teren propriu, echipa de ligă a II-a Olimpia Satu Mare.

Sursa: FC Bihor
 

Mihai Andries 07 Aug. 2014, 19:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă