Itul: „N-am avut lot și nici șansă”

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 24 Jun. 2014, 13:51 Stiri
Itul:**

Campioana județului Hunedoara, Retezatul Hațeg a fost învinsă în barajul de promovare în Liga a 3-a de UTA „BD” Arad, scor 0-2 (0-1), și va face cale întoarsă în Liga a 4-a Hunedoara.

Antrenorul „zimbrilor”, Flaviu Itul pune eșecul pe seama subțirimi lotului, a ghinionului și lipsei de inspirație a elevilor săi în fața porții adverse.

„S-a văzut simțit că ne-am bazat pentru acest joc pe un lot restrâns. Au fost unele momente, mai ales în repriza secundă, când aveam nevoie de forțe proaspete, de o schimbare în joc, care nu putea fi realizată decât cu o serie de modificări. Cred că aici s-a făcut diferența. Și spun asta pentru că în afara acestui fapt ne-am descurcat bine, am avut ocazii, am pus presiune pe adversar, poate am avut și puțină neșansă, atât la ocaziile noastre, cât și la ale lor. Spun asta pentru că am impresia că la golul doi a fost poziție de offside. Bineînțeles, dacă am fi marcat până atunci, din oportunitățile pe care le-am avut, nu discutam, acum, despre acest lucru. Nu pot fi mulțumit atunci când pierd, mai ales când știu că puteam face mai mult”, a declarat pentru Glasul Hunedoarei, Itul (foto).

Doar 15 jucători între care 2 portari a trecut pe foaia de joc Retezatul Hațeg în partida cu UTA „BD” Arad.

Din minutul 76 Hațegul a evoluat în 9 jucători de camp după ce căpitanul Adi Câmpeanu a fost eliminate pentru cumul de cartonașe galbene (74” – pentru proteste și 76” – fault de joc).
 
UTA „BD” Arad                                   2 (1)
Mitrea – Ad. Popa, Wild, Botiș (cpt.), Șușlak – Copil, Nădăban, Varga (18′ Avrămuțiu), Hlistei (75′ Raț) – C. Rus (84′ D. Popa), Capătă (64′ Leucuța).
Antrenor: Roland Nagy.
 
Retezatul Hațeg                      0 (0)
Tonca – Laslău, A. Câmpeanu (cpt.), Pușcă, M. Daj (86′ Susan) – Costea (62′ Perșe), Simoneac (78′ Crișan), Kalai, Drăgoescu – Ov. Popesc, Pribac.
Antrenor: Flaviu Itul.
 
Au marcat: Hlistei (10”), Leucuța (74”)
Eliminat: A. Câmpeanu (76”) – două „galbene”.
 
Arbitru: Florin Marcu. Asistenți: Octavian Șovre și Sergiu Albu (toți din Oradea)
Stadion: „Tineretului” (Lugoj). Spectatori: 1200.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Alexandru Dragoș

Marius ANGHEL, Sami Tamaș 24 Jun. 2014, 13:51 Stiri
Pe aceeași temă