Iordănescu: „Tărlungeniul este ajutată de arbitri”! Kiss: „Hoțul strigă hoții”

Marius ANGHEL 11 Apr. 2013, 11:15 Stiri
Iordănescu:

Cu doar două săptămâni înaintea duelului direct, Fortuna Brazi – Unirea Tărlungeni, care, foarte probabil, va pecetlui soarta promovării în Seria C6, antrenorul echipei prahovene, Eduard Iordănescu, a lansat un atac dur la adresa vecinei de clasament.

„Este pentru a treia oară în tot atâtea etape în care suntem, practic, vânați de arbitri. Cer, din nou, doar să fim lăsați să jucăm fotbal. Doar atât! Noi evoluăm doar pe teren, fiecare meci, cu sabia deasupra capului, în timp ce alții o fac doar pe hârtie! Știm că la Făgaraș a fost un simulacru de arbitraj în partida gazdelor cu Tărlungeniul. Mai nou, cei de la Unirea își pot curăța cartonașele în jocul cu Albota care s-a retras, curios, după meciul cu noi. Mi-a fost și teamă, în contextul actual, astfel că am scos pe parcursul meciului doi jucători importanți pentru a-i menaja”, a declarat Iordănescu  jr. pentru cotidianul prahovean „Telegrama”.

În replică, președintele clubului Unirea Tărlungeni, Iosif Kiss, a insinuat că adversarele formației sale sunt permanent motivate de cei de la Fortuna Brazi. „Despre arbitrajul de la Făgăraș pot să spun că avem 5 jucători accidentați de gazde, plus o acțiune care trebuia penalizată cu cartonaș roșu, un fault în postura de ultim apărător. Gazdele au făcut un joc dur, motivați financiar de cei care sunt mai potenți decât Tărlungeniul..

Noi am jucat toate meciurile doar pe teren și, dacă nu vom reuși să scoatem un rezultat pozitiv în meciul direct, atunci lupta pentru promovare va fi încheiă. Noi suntem o echipa mică și nu depindem de nimeni. Astfel de declarații nu își au rostul. Probabil domnul Iordănescu își dorea să ne umple arbitrul de galbene. Oricum, ar trebui să le dea măcar o bere celor de la Făgăraș, fiindcă chiar au pus osul cu noi. Nu știu când e ziua lui Edi Iordănescu, dar o să îi fac cadou meciurile noastre filmate.

Nu știu dacă celor de la Brazi le e frică, dar nouă nu ne este frică. Ei la fiecare etapă așteaptă să ne împiedicăm. Știm ce ne așteaptă și la meciul de la Pitești. Vedem că fiecare echipă, care joacă împotriva noastră, este motivată financiar de cei de la Fortuna Brazi. Au 8 puncte avans, să pună în ramă clasamentul, că la finalul sezonului o să îl punem noi, așa cum am făcut-o și în tur.

Am văzut meciul Brazi – Câmpina și nu mi s-a părut că ar fi adus Iordănescu ceva nou. Este incredibil că tocmai el invocă arbitrajul de la Făgăraș. A uitat cumva meciul de la Albota? Cu două ore înaintea fluierului de start, nemulțumiți de starea gazonului, au luat echipele și arbitri și au mutat meciul pe un teren sintetic la Bradu. Nu este corect așa ceva. Sau meciul cu Câmpina, jucător căzut la pământ, nimeni nu dă mingea afară și se marchează gol. Vă spun clar, în seria asta nu există altă echipă care se încurce Fortuna Brazi. Hoțul strigă hoții, a declarat Kiss Iosif la emisiunea „Campionii” de la Nova TV Brașov.

Articol scris de Marius Gherman
 

Marius ANGHEL 11 Apr. 2013, 11:15 Stiri
Pe aceeași temă