Ionică Serea a fost dat afară de la Panciu

12 Jul. 2012, 19:33 Stiri
Ionică Serea** a fost dat afară de la Panciu

Veste bună pentru microbiștii pănceni și vrânceni. Astăzi, primarul orașului Panciu, Ion Petre a decis să continue finanțarea pentru echipa de fotbal Young Stars Panciu și în sezonul 2012-2013 al ligii a treia la fotbal, după ce a a avut o întrevedere cu membrii secției de fotbal.

Antrenorul principal Ionică Serea a fost demis, iar postul de tehnician i-a fost atribuit lui Dănuț Bolocan, acesta urmând să fie ajutat de Paul Cioran.

Echipa din Panciu își va relua pregătirile luni, 16 iulie, iar lotul de jucători va suferi câteva modificări importante. Young Stars Panciu va efectua și un stagiu de pregătire la Frasin (Suceava).

Dorit la Focșani

Ionică Serea se află printre posibili tehnicieni care ar urma să preia echipa CSM Focșani. „La finalul sezonului, colaborarea mea cu clubul din Panciu a luat sfârșit. Până în acest moment nu am primit nicio o ofertă din partea altui club. Vreau să antrenez și aștept oferte din partea oricărei echipe care este interesată de serviciile mele”, a declarat antrenorul Ionică Serea.

Cu Serea la timonă, formația pănceană a încheiat sezonul pe locul 7, a avut un campionat reușit și și-a demonstrat valoarea în ciuda problemelor de lot care au existat de-a lungul campionatului.

Articol scris de George Dumitru

12 Jul. 2012, 19:33 Stiri
Pe aceeași temă