Ion Răuță, principal la Dunărea Călărași

Mihai Andries 22 Dec. 2013, 16:35 Stiri
Ion Răuță,** principal la Dunărea Călărași

De vineri, Ion Răuță este antrenor principal la gruparea galben-albastră, fostul tehnician al Farului Constanta ajungând la o înțelegere cu formația de pe Borcea. În aceste condiții, Mirel Condei a fost retrogradat ca „secund”, aceeași funcție urmând a fi ocupată și de către Cosmin Onofrei. În luna ianuarie, când este programată reunirea lotului, în vestiarul Dunării vor apărea mulți jucători noi, noul obiectiv al clubului condus de către Costică Ștefan fiind promovarea în Liga a 2-a.

Răuță și Ștefan sunt prieteni foarte buni, iar venirea tehnicianului la Dunărea a fost anticipată de către www.sportcalarasean.ro încă din 27 noiembrie.

„Ion Răuță, foarte bun prieten cu Costică Ștefan, președintele Dunării, a demisionat ieri de la conducerea tehnică a divizionarei secunde Farul Constanța. Marinarii s-au mișcat rapid și l-au numit în funcția de antrenor principal pe Ștefan Petcu. Împreună cu Răuță, de la Farul a plecat și președintele Neculai Tănasă, foarte bun prieten cu Valeriu Petrescu, tehnician aflat acum sub contract cu Atletic Călărași. Schimbarea de antrenori de la Constanța pune presiune pe colectivul tehnic de la Dunărea. Președintele Costică Ștefan nu a ascuns niciodată faptul că și-l dorește antrenor pe Ion Răuță. Vineri, călărășenii întâlnesc pe teren propriu pe Rapid Fetești, alt rezultat în afara victoriei urmând să grăbească venirea lui Răuță la Călărași”, se scria la acea dată.

Deocamdată Răuță și conducerea Dunării refuză să confirme numirea pentru că tehnicianul mai are de încasat o sumă importantă de bani de la Farul Constanța.

 

Sursa: Sport Călărășean

Mihai Andries 22 Dec. 2013, 16:35 Stiri
Pe aceeași temă