Inspirația lui Csik aduce încă trei puncte Olimpiei

05 Sep. 2011, 09:00 Stiri

Olimpia Satu Mare a obținut sîmbătă a doua victorie în Liga a III-a, 3-1 cu Voința Livezile. Cu acest succes echipa antrenată de Tibi Csik și Lulu Dragomir a urcat pe poziția a III-a în seria a VI-a, acumulând șapte puncte.

Sătmărenii au început ceva mai slab meciul și au avut nevoie de mai bine de o jumătate de oră pentru a-și crea prima ocazie. Zsiga aflat într-o dispoziție deosebită de joc a tras primul șut pe spațiul porții în minutul 22, pentru ca tot el să creeze și faza primului gol, în minutul 41.

Mijlocașul venit de la Oar a depășit în viteză un adversar și a centrat perfect spre Marinaș, care din centrul careului a deschis scorul. La reluare, oaspeții profită la maxim de singura lor oportunitate și egalează prin Diudea, după o centrare venită de pe partea stîngă.

Tibi CSik mută inspirat. Îl schimbă pe Prodan cu Gavrilescu și deschide jocul pe benzile laterale…Iar golul de 2-1 vine chiar de la o acțiune pe extremă purtată excelent de Gavrilescu. Acesta a centrat perfect pentru Zsiga care a reluat imparabil cu capul la vinclu…2-1 în minutul 67.

Olimpia se dezlanțuie și Marinaș îl vede excelent pe Feier în careu, iar vârful introdus în minutul 63 aduce liniștea în tribune prin reușita de 3-1 din minutul 72.

Pînă la final Olimpia mai are două situații bune de a marca prin Gavrilescu și Feier doar că portarul oaspeților, Voivod, s-a opus excelent.

Olimpia va juca etapa viitoare, vineri, la Tărlungeni cu echipa care a acumulat doar trei puncte în acest debut de campionat.

Olimpia: Șuta- Moș, F. Mureșan, Micaș, Glodeanu – Homorozan, Villand, M.Mureșan, Zsiga – Prodan, Marinaș.
Au mai intrat: Gavrilescu, Pop, Feier și Botoș
Antrenor: Tibi Csik

sursa: satumaresport.ro

05 Sep. 2011, 09:00 Stiri
Pe aceeași temă