Încă o echipă ar putea să aibă soarta Pâncotei sau Berceniului. Jucătorii sunt hotărâți să nu intre sâmbătă pe teren, sătui de minciunile conducătorilor

Marius ANGHEL 18 Nov. 2016, 12:17 Stiri
Încă o echipă ar putea să aibă soarta Pâncotei sau Berceniului.** Jucătorii sunt hotărâți să nu intre sâmbătă pe teren, sătui de minciunile conducătorilor

Încă un club de fotbal din România ar putea să dispară în curând dacă nu își va rezolva problemele financiare în scurt timp. După ce până acum Șoimii Pâncota și ACS Berceni, ambele din Liga 2, s-au desființat, iar Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (Liga 3, Seria 4) a bifat o înfrângere la „masa verde” deoarece jucătorii ei au refuzat să intre pe teren cu Ripensia din cauza restanțelor financiare, la fel amenințând și jucătorii de la Sporting Roșiori (Liga 3, Seria 3), ACS Urban Titu le-ar putea urma în etapa din acest weekend.

Sătui de promisiuni sau de minciuni, că își vor încasa restanțele ajunse la peste două luni, jucătorii echipei dâmbovițene din Seria a 3-a a Ligii 3 sunt hotărâți ca sâmbătă, la meciul de pe teren propriu cu FCM Alexandria, programat la ora 14:00, să nu intre pe gazon pentru a trage un semnal de alarmă că nu mai sunt dispuși să joace neplătiți. Dacă se vor ține de promisiune, echipa din Titu urmează să piardă jocul la „masa verde”, iar la a doua abatere va fi exclusă din campionat.

ACS Urban Titu se află pe locul 14 din 15 în clasamentul Seriei a 3-a a Ligii 3 după 11 meciuri jucate în 12 etape, cu doar 9 puncte acumulate, câte are și ultima clasată CS Podari.

Revoltă și la Alexandria

Interesant este faptul că și adversara de sâmbătă a celor de la Urban Titu, FCM Alexandria, se confruntă cu probleme, o revoltă. Marți, jucătorii echipei din Teleorman au refuzat să se antreneze pentru că au fost penalizați financiar cu 30 la sută din salariu din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme. Totuși, a doua zi, elevii lui Romică Ciobanu au participat la pregătire după ce conducerea și nemulțumiții au ajuns la un consens. Penalizarea a rămas însă activă, nemulțumirea șefilor clubului fiind datorată evoluției proaste din campionat, cu toate că jucătorii beneficiază de condiții bune de pregătire, iar salariile au fost plătite la zi.

FCM Alexandria se află pe locul 8 în Seria 3 a Ligii 3, cu 15 puncte acumulate în 11 meciuri jucate în 12 etape.

Marius ANGHEL 18 Nov. 2016, 12:17 Stiri
Pe aceeași temă