Ilyeș, dezamăgit de ratarea promovării cu Miercurea Ciuc: „Am pregătit altfel acest meci”

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 17:07 Stiri
Ilyeș, dezamăgit de ratarea promovării cu Miercurea Ciuc:**

Robert Ilyeș, fostul căpitan al echipei FC Brașov, a revenit aseară pe Stadionul „Tineretului”, unde actuala sa echipă FC Miercurea Ciuc a pierdut cu 2-3, după prelungiri, meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3 cu Mureșul Luduș.

Ilyes este atât antrenor cât și jucător al harghitenilor și a digerat greu ratarea promovării: „Este o mare dezamăgire. După meciul pe care l-am jucat cu Rapidul la Bruxelles, cu Anderlecht și după semifinala Cupei României cu FC Brașov, pierdută dramatic în fața Stelei, aceasta este cea mai mare dezamăgire a mea. Din păcate, s-a văzut lipsa de maturitate a jucătorilor mei. Am pregătit altfel acest meci, dar am intrat în jocul adversarilor și asta ne-a costat. Sunt fericit totuși că am evoluat în probabil ultimul meci al carierei mele pe Stadionul «Tineretului»”.

Apoi, Robert a vorbit despre revenirea pe gazonul unde a fost aplaudat mulți ani de fanii „stegari”: „A fost o bucurie enormă când am auzit că voi juca meciul de baraj pe acest stadion. Pe acest gazon am trăit atâtea satisfacții. Toată cariera am încercat să fiu corect, să nu păcălesc fotbalul și de aceea lumea mă apreciază. Am făcut o mare greșeală când am plecat de la FC Brașov, dar atunci am primit un cuțit în spate și nu am mai putut continua. Totuși, plecarea de la FC Brașov a fost o mare eroare a mea. Mi-ar plăcea să revin la această echipă, inima mea a rămas aici. Am primit o ofertă de la Constantin Zotta, care mi-a propus funcția de director sportiv. O analizez și voi da un răspuns în scurt timp. Momentan, nu știu ce voi face în viitor, dar sufletul și inima mă trag spre Brașov. Mai mult, visul meu pentru viitor este să fiu antrenorul grupării FC Brașov”.

În fine, despre obiectivul „stegarilor” din sezonul viitor, accederea în cupele europene, Ilyes a menționat: „Antrenorul Adrian Szabo face o treabă extraordinară, de ce să nu reușească și acest lucru. A demonstrat că este un tehnician mare, din jucători refuzați de alte cluburi a construit o echipă care a reușit cea mai bună clasare de la revenirea în Liga 1″.

Sursa: myTEX.ro

Marius ANGHEL 20 Jun. 2013, 17:07 Stiri
Pe aceeași temă