Goluri arădene spectaculoase: Șoimii Pîncota – FC Zalău 2-1

Mihai Andries 16 Mar. 2013, 08:00 Stiri
Goluri arădene spectaculoase:** Șoimii Pîncota - FC Zalău 2-1

Băieții lui Dan Cuedan s-au prezentat bine la primul meci oficial în fața propriilor suporteri și au legat așa cum și-au dorit rezultatul pozitiv din prima etapă. În ciuda condițiilor grele, Pîncota și Zalăul au arătat multă preocupare pentru construcție, așa că a rezultat un meci plăcut.

Amfitrionii au preluat conducerea după cinci minute, când „metronomul” Alin Pavel (foto) a șutat de la 30 de metri puternic, mingea l-a surprins pe portarul Chiș și s-a dus sub bară, 1-0! Perioada bună a pîncotanilor a continuat și, în minutul 27, o combinație spectaculoasă Alin Mihai – Carlos Burian a fost fructificată de al doilea cu un șut lângă bară din 12 metri. Zălăuanii au relansat disputa în minutul 34, o centrare a lui Negrean în fața porții arădene a fost reluată nefericit de Lengyel și mingea s-a scurs în plasă, 2-1.

Pe măsură ce meciul a înaintat, terenul a început să pună probleme tot mai mari, dar Șoimii a rămas echipa mai periculoasă și se putea distanța. De două ori s-a opus bara, la lovitura de cap a lui Leucuța (minutul 75) și la șutul lui Huțanu (minutul 90), iar Copil și Alin Pavel au apărut și ei la finalizare, ratând de puțin ținta. Scorul a rămas cel stabilit în minutul 34, iar la final, fotbaliștii Șoimilor s-au văzut răsplătiți de președintele Pavel Piroș direct în vestiar!

Șoimii: Irimia – Vițu, R. Lung, Lengyel, Filaret – C. Rus (69 Leucuța), A. Pavel, Nistor, Copil (77 Bulzan) – A. Mihai (84 Uibariu), C. Burian (72 Huțanu).
Zalău: Chiș – V. Lung (89 Jula), Cozma, Cornaci (46 Bălan), Negrean (89 Anghel) – Maior, Stanciu, Bote, Ionașcu – Sabău, Teglaș (82 Gorga).
Arbitri: Sorin Tarcea – Călin Cimponeriu, Patricia Samsudean. Observatori: Iosif Vigu, Nicușor Asandei.
 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 16 Mar. 2013, 08:00 Stiri
Pe aceeași temă