Gloria Popești Leordeni s-a decis să continue cu juniorii din retur pentru că „nu retrogradează nimeni din Seria a II-a”. Ce schimbări majore au făcut ilfovenii

Marius ANGHEL 21 Dec. 2015, 15:57 Stiri
Gloria Popești Leordeni s-a decis să continue cu juniorii din retur pentru că

A noua clasată din Seria a II-a a Ligii 3, Gloria Popești Leordeni, trece printr-o perioadă de recontrucție în această iarnă. Echipa ilfoveană s-a despărțit de majoritatea jucătorilor pe care îi avea în lot în turul acestui sezon, a preferat să-l păstreze doar pe Viorel Dinu, în rest mai are doar tineri. Președintele Petre Pașculea spune că această strategie a fost gândită pentru a forma un lot competitiv pentru sezonul următor, având în vedere că în cel actual nu va mai retrograda nimeni din seria în care joacă.

„E adevărat că am reziliat contractele cu mai toți jucătorii, mai avem doar tineri în echipă, plus Viorel Dinu, care este și golgheterul de la Popești-Leordeni! Unii au avut caracter și au rămas, deși aveau oferte din alte părți. Vreau să ne bazăm pe o echipă formată din copii, mai ales că nu retrogradează nimeni din Seria a II-a și să reconstruim o echipă. Am discutat în stânga și în dreapta să găsim niște sponsori, pentru că știți și voi că legile din țara asta sunt făcute să nu sprijini sportul”, a spus Pașculea pentru IlfovSport.

În momentul de față, Gloria Popești Leordeni mai are 11 jucători și își va alcătui lotul pentru Liga 3 cu juniori promovați de la grupa de 2000.

Pașculea îi ironizează pe cei de la Delta Dobrogea Tulcea

Conducătorul Gloriei a comentat ironic și postarea de pe pagina de Facebook a clubului Delta Dobrogea Tulcea, a doua clasată din Seria a II-a, în care se spunea că formația ilfoveană se desființeană („Se pare că s-a mai dus o echipă din serie, Gloria Popești Leordeni. Așteptăm confirmarea oficială. Oricum echipele bucureștene reprezentau doar trei puncte bifate pentru cei de la Juventus… București :)”).

„Nu avem probleme atât de mari încât să ne desființăm, dar observ că unii nu pot dormi de grija noastră. Cei de la Tulcea să-și vadă de treaba lor, să aibă grijă să le vină salvarea la timp, să nu mai câștige dubios, deși pierd la masa verde, să explice cum li s-au dat punctele înapoi. Nu să vorbească despre noi!”, a mai spus Pașculea, pentru sursa citată, făcând referire la meciul dintre Delta Dobrogea Tulcea și Petrolistul Boldești.

Gloria Popești Leordeni a încheiat turul în Liga 3 pe locul 9 în Seria a II-a, cu 14 puncte după 12 etape. Delta Dobrogea Tulcea se află pe locul 2, cu 28 de puncte, iar Juventus București e lider cu 30 de puncte.

Marius ANGHEL 21 Dec. 2015, 15:57 Stiri
Pe aceeași temă