Gloria, încă o săptămână de așteptare pentru aflarea verdictului

Autor: Mihai Andries Publicat: 30 May. 2013, 11:23 Actualizat: 30 May. 2013, 11:24 Stiri
Gloria, încă o săptămână  de așteptare pentru aflarea verdictului

Se prelungește suspansul în cazul memoriului depus de Gloria Buzău la Federația Română de Fotbal prin care solicită penalizarea cu nouă puncte a echipei Viitorul Axintele pentru că nu a avut înscrise în competiție trei grupe de juniori (C, D și E) așa cum prevede regulamentul. În ședința de miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât amânarea verdictului pentru săptămâna viitoare.

Motivul? Ialomițenii au contestat dreptul de reprezentare al Gloriei Buzău de către președintele acesteia, Dan Tulpan, având în vedere faptul că, clubul din Crîng se află în reorganizare. În această situație, cel menționat trebuie să facă dovada că este administrator special al clubului, documentul urmând să fie depus la dosar până pe 5 iunie când se va judeca memoriul.

Cât despre nerespectarea regulamentului, cei de la Viitorul Axintele aruncă pisica în curtea Asociației Județene de Fotbal Ialomița pe care o acuză că nu le-a adus la cunoștință faptul că este obligatoriu să aibă trei echipe de juniori.

 

Articol și foto de Adi SOARE

Autor: Mihai Andries Publicat: 30 May. 2013, 11:23 Actualizat: 30 May. 2013, 11:24 Stiri
Pe aceeași temă