Gloria Arad a făcut cerere pentru Liga a III-a

27 Jun. 2012, 16:51 Stiri
Gloria Arad** a făcut cerere pentru Liga a III-a

Retrogradată la finalul sezonului, cea mai veche grupare arădeană încă în viață nu e deloc atrasă de fotbalul județean. Gloria Arad speră să continue în Liga a III-a și a făcut și un prim pas în această privință.

„Am trimis Federației Române de Fotbal o cerere oficială prin care ne-am precizat dorința de a activa mai departe în liga a treia, în cazul în care o grupare nu va putea să joace acolo. Așteptăm acum un răspuns, mai vedem și noi ce se întâmplă în stânga și dreapta, iar la ședința pe care am pregătit-o pentru data de 3 iulie vom știi exact ce vom face”, ne-a mărturisit Adrian Zăhoi.

Președintele „galben-albaștrilor” a mai precizat că au fost unele discuții legate de transferul unor jucători, însă nu s-a întâmplat nimic concret deocamdată. Probabil, în cazul în care UTA va decide ca în noul sezon să meargă pe mâna fotbaliștilor tineri, o parte din cei care au evoluat în campionatul trecut pentru Gloria vor face trecerea la clubul fanion al Aradului. Cele mai bune „produse” ale echipei lui Pința sunt fără îndoială portarul Bujor, fundașii Manea șu Dubeștean, mijlocașii Popa, Sălăjan, Ban și Puie și atacantul Eșanu.

Sursa: Sport Arad

27 Jun. 2012, 16:51 Stiri
Pe aceeași temă