Girom Albota vrea colaborare cu Dani Coman

07 Jan. 2012, 13:40 Stiri
Girom Albota** vrea colaborare cu Dani Coman

În câteva zile s-ar putea perfecta în fotbalul ar­ge­șean o colaborare între cluburile Girom Albota și Școala de Fotbal Dani Coman, între cele două părți urmând să aibă loc discuții în acest sens.

Mai multe despre această colaborare ne-a spus ieri primarul Albotei, Ion Dumitru: „Sun­tem în tratative cu Școala Dani Coman să fa­cem o asociere. Eu pun baza la dispo­ziție, ei ne dau mai mulți copii să joace la noi… Ar fi vor­ba de o asociere cu clubul nostru și probabil că se va face un Con­siliu de Administrație din care să facă parte dl Oprican, din partea Primăriei și din partea lui Dani Coman, că altfel nu vin cei de la școală să ne facă nouă cadou jucători… Mai multe se vor discuta în aceste zile, dl Oprican urmând să se întâlnească cu cei de la Dani Coman. Eu îmi doresc din tot sufletul această colaborare. Ideea este că nu se va re­nunța la fotbal în Albota și vom continua în cam­pionat”.

În altă ordine de idei, Ducele de Albota își ser­bea­ză astăzi ziua onomastică și va petrece a­lături de mai mulți prieteni. „Voi fi probabil cu Iani Popa, care își serbează și el ziua… Eu la ziua lui, el la ziua mea… Cu mai mulți prieteni, să vedem cine o veni….”, ne-a mai spus Du­cele.

Sursa: Curierul Zilei

07 Jan. 2012, 13:40 Stiri
Pe aceeași temă