Giarmata are viitorul încert. „Milenarii” și-au pierdut cei mai importanți oameni din club în favoarea unei colege de serie

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 15 Jun. 2015, 14:45 Stiri
Giarmata are viitorul încert.**

Dintre cluburile timișene de Liga 3 Millenium Giarmata a încheiat cel mai rău sezonul 2014-15. Mai mult, după finele ediției echipa de la nord de Timișoara și-a pierdut oamenii-cheie. Abia sosit în Banat, antrenorul Adrian Neaga va pleca alături de directorul sportiv Călin Cojocaru la Național Sebiș. Situația alb-albaștrilor e deocamdată sub semnul întrebării în vederea viitorului campionat.

Starea de incertitudine s-a risipit la arădeni, dar s-a întețit la „milenari”. Deocamdată nu se știu planurile Giarmatei pentru viitorul sezon de Liga 3, există și zvonuri care spun că clubul e în pericol fără o finanțare puternică. Cert e că după întâlnirea dintre Cojocaru și primarul Virgil Bunescu, primul și-a făcut bagajele cu destinația Sebiș. Călin Cojocaru va fi noul manager sportiv al lui CS Național și-l va avea alături pe amicul Rică Neaga, noul „principal” al echipei unde primarul Gheorghe Feieș are un cuvânt decisiv.

„Vom sosi la Sebiș pe 1 iulie, urmând să pregătim reunirea lotului de pe 6. Sunt convins că vom face treabă bună într-un oraș al cărui primar respiră pentru fotbal, fiind foarte priceput și atașat de fenomen. Clubul din Sebiș are toate condițiile să facă performanță, le mulțumim celor de acolo că s-au gândit la mine și la Rică. Nu venim să ne îmbogățim la Sebiș, ci doar să ne facem meseria, iar fotbalul e meseria noastră. Iar singurul proiect în fotbal este performanța, asta ne propunem noi la Sebiș”, a declarat Călin Cojocaru pentru sportarad.ro.

În aceste condiții nu e exclus ca o parte din numele importante de la Giarmata să treacă granița în județul vecin. Deocamdată incertitudinea persistă la CS Millenium, unde jucătorii nu știu nici data unei posibile reuniri pentru ediția 2015-16.

Clubul timișrean a încheiat Seria a IV-a pe locul 5 și a acumulat restanțe către jucători de-a lungul campionatului trecut. De altfel, depunctările și alte sancțiuni pentru neplata unor foști componenți au fost evitate în ultima clipă.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 15 Jun. 2015, 14:45 Stiri
Pe aceeași temă