Gata cu șefia! Egalul de la Seso a detronat-o pe FC Hunedoara după 16 etape

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 15:27 Stiri
Gata cu șefia!** Egalul de la Seso a detronat-o pe FC Hunedoara după 16 etape

FC Hunedoara a cedat prima poziție în C5 după remiza, scor 0-0, în deplasare la Seso Câmpia Turzii. Noul lider al Seriei a V-a este Olimpia Satu Mare

FC Hunedoara a scos doar o remiză albă pe terenul lui Seso Câmpia Turzii, echipe despărțite în clasament înaintea jocului direct de 8 poziții și 21 de puncte.

Neputincioși în fața porții

Incoloră a fost și evoluția jucătorilor pregătiți de Marius Opric care și-au creat doar câteva pseudo ocazii de a marca. Pe una dintre ele chiar au reușit să o finalizeze însă, golul reușit în minutul 25 de Dan Suciu a fost anulat de arbitru pe motiv de offsaid.

Însă, putea fi mai rău pentru „negru-albaștrii”. Clujeanul Boroștean a ratat lovitura de la 11 metri – șut pe lângă poartă – scoasă de Fertea care a fost faultat în suprafața de pedeapsă de Cuciula (28). A fost al doilea meci la rând fără victorie și fără gol marcat pentru FC Hunedoara! care se vede depășită în clasament de principal contracandidată la promovare, Olimpia Satu Mare.

La reluarea campionatului FC Hunedoara avea un avans de 10 puncte în fața Olimpiei Satu Mare.

16 etape a rezistat FC Hunedoara pe locul 1 în C5

Seso: Pampea – Mercean, Popa (cpt.), Moteț, David (81 Sașa) – Muscă, Covaciu, Vâscan, Boroștean (63 Cocoară) – Șoancă, Fertea (86 Moldovan)
Antrenor: Cosmin Văsâie

FC Hunedoara: Dragotă – Vîrtan, Ambruș (cpt.), Cuciula, Dosan – Găceanu (68 Drăgoescu), J. Vajda – R. Cristian, Vișan, Făgărășanu, (60 Pepenar, 78 Lintaru), D. Suciu (60 I.Radu).
Antrenor: Marius Opric.

Eliminat: Moteț (94 – două „galbene”).
Arbitru: Cătălin Buși. Asistenți: Nicolae Dobrică și Daniel Demetrescu (toți din Râmnicu Vâlcea).

Articol scris de Sami Tamaș

Foto: FB FC Hunedoara

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 15:27 Stiri
Pe aceeași temă