Gâlmencea, out de la FCM Târgoviște! Zotic: „Gata, o să fac ca Becali”

25 Apr. 2012, 13:15 Stiri
Gâlmencea, out de la FCM Târgoviște!** Zotic:

FCM Târgoviște a pierdut pe teren propriu, 0-2 cu Minerul Motru, una dintre candidatele la promovarea în Liga a II-a. Înfrângerea cu minerii a provocat și demiterea antrenorului Remus Gâlmencea, pe care patronul Zotic îl consideră principalul vinovat pentru parcursul mediocru din retur.

„Nu se poate așa ceva. De când sunt în fotbal nu am văzut o echipă să nu fie în stare să tragă la poartă. Gâlmencea are o mare problemă: nu își învață jucătorii să șuteze. O să vină Ion Constantin antrenor principal, iar Gâlmencea va trece la copii și juniori. Poate acolo se pricepe”, a răbufnit finanțatorul de la Șotânga.

În aceste condiții, echipa va fi condusă de Costică în deplasarea de la Bradu, eterna soluție la care apelează șeful Zotic, „consiliat” de Severin Anghelinu. „E normală o schimbare de antrenor. Eu sunt dezamăgit de tot. De jucătorii mei, de arbitraje, de tot ce se întâmplă în fotbal”, a replicat fostul fundaș al Micului Ajax.

După finalul jocului, la vestiare, Filip l-a lovit cu pumnul pe Adrian Grigore, deranjat de unele reproșuri aduse de junior.

„Fac eu echipa”

Patronul de la Șotânga e hotărât să preia modelul Gigi Becali și să se implice consistent în alcătuirea echipei. „Gata, o să fac ca Becali. Ați văzut, cum s-a băgat el, echipa a ajuns sus. O să fac eu primul unsprezece și o să avem 60 de șuturi pe poartă. Vă garantez că dacă face eu echipa, nu ne mai bate nimeni. Și au rămas de jucat meciuri grele…”, a vorbit Zotic după înfrângerea de marți.

Articol scris de Ionuț Marin

25 Apr. 2012, 13:15 Stiri
Pe aceeași temă