Galamaz, președintele la FC Caransebeș: „Se va ocupa de tot ce ține de management”

Marius ANGHEL 15 Jun. 2014, 20:00 Stiri
Galamaz, președintele la FC Caransebeș:**

Nou promovată în Liga a 2-a la fotbal, FC Caransebeș pregătește deja sezonul 2014-2015. Dacă la nivelul lotului de jucători nu s-au stabilit încă țintele pentru sezonul viitor, caransebeșenii au făcut deja o primă achiziție la nivelul conducerii manageriale.

În urma discuțiilor purtate de primarul Marcel Vela cu Dan Alexa, noul președinte al gugulanilor este fostul jucător George Galamaz, retras din activitate la începutul acestui an. Galamaz se va ocupa de partea managerială a clubului, alături de Sorin Boiangiu.

„Am discutat deja cu Dan Alexa, celălalt cofinanțator al echipei, alături de Primăria Caransebeș, bugetul pentru campionatul următor, organigrama echipei. Pot să spun de acum că noul președinte al clubului va fi renumitul fotbalist internațional George Galamaz, care vine la Caransebeș să se ocupe de această echipă. Se va ocupa de tot ce ține de management, de transferuri, de organizarea meciurilor, de aducerea unui antrenor, pentru ca FC Caransebeș să facă o figură frumoasă și în Liga a 2-a. Am vrut să luăm această echipă din Campionatul județean și să o aducem până aici prin propriile eforturi, nu am dorit să cumpărăm un loc din alt oraș, pentru că noi considerăm că doar prin muncă putem stabiliza sportul cu mingea rotundă aici, la Caransebeș”, a precizat primarul Marcel Vela după discuțiile cu Dan Alexa.

De altfel, Galamaz a urmărit din tribună ultimul meci al caransebeșenilor, cel cu Pandurii 2 Târgu Jiu, invitat chiar de Dan Alexa, cei doi fiind colegi de echipă până în 2013 la Anorthosis Famagusta(Cipru).

Sursa: Caraș Online

Marius ANGHEL 15 Jun. 2014, 20:00 Stiri
Pe aceeași temă