Gafă de două puncte

24 Oct. 2011, 17:48 Stiri
Gafă de două puncte

Turnenii s-au prezentat pe sinteticul de la Chiajna doar cu gândul la o victorie care să îi țină sus în clasament și implicit în lupta pentru promovare. Disputa a fost una echilibrată, cu un plus de presiune din partea oaspeților. În partea a doua a meciului, la o fază care nu spunea absolut nimic, portarul Turrisului, Neagu s-a încurcat într-unul dintre proprii coechipieri, iar Ionescu a spus „bogdaproste” după ce a trimis balonul în poartă. Restul partidei a avut un singur actor, Turris alergând după egalare, o egalare care avea să vină abia în ultimul sfert de oră și care a purtat semnătura lui Giugiumică.

„Rezultat nedrept, însă noi suntem cei care parcă nu vrem să câștigăm. Ne merităm soarta!”, Mihai Ionescu (președinte Turris)

CONCORDIA II CHIAJNA – TURRIS TURNU MĂ‚GURELE 1-1 (0-0)
Ionescu (58) / Giugiumică (75)

Arbitri: Alexandru Ionescu-Gabriel Banu, Marius Diaconu
Turris: Neagu-Mușat, Petcu, Ardeleanu, Mocanu-Gață (Stanciu 80), Dinu, Zanfir (Turcu 60), Chirilă (Badea 70)-M.Cosmin (Giugiumică 63), Radu
Antrenor: Cornel Nica
Concordia II: Iancu-Dima, Leca, Furtună (Dinu 68), Dufoar-I. Neagu, Lisandru (Stoica 90), Pătrașcu, Militaru (Crăciun 78)-C. Neagu, Ionescu (Pencea 65)
Antrenor: Gheorghe Pena

Articol scris de Raul MIHAI

24 Oct. 2011, 17:48 Stiri
Pe aceeași temă