Fortuna Brazi – data „nașterii” 18 iulie 2012!

19 Jul. 2012, 16:41 Stiri

Miercuri, la Judecătoria Mizil, au fost depuse actele pentru noua asociație, FC Fortuna Brazi, club care va „combina” Prahova Tomșani cu Chimia Brazi. Amănuntele despre această nouă structură ne-au fost furnizate de președintele Virgil Munteanu.

„Este o asociație cu 6 membrii, trei din partea structurii Prahova Tomșani, adică eu și încă doi colegi, plus cei trei din partea Chimiei – Romulus Olteanu, Dan Bordei și Dragoș Savu. Vom evolua pe stadionul Chimia, iar echipa va purta numele Fortuna Brazi, urmând ca în cel mai scurt timp să ne ocupăm și de celelalte aspecte, stabilirea locului de cantonament, în Ploiești (n.r. cel mai probabil baza „Ana Maria Pop”) și altele. Dorim să înființăm și o echipă „satelit”, Fortuna 2, pe care să o înscriem la AJF Prahova” – a declarat Munteanu.

Obiectivul declarat, după eliminarea din Cupa României, a fost spus, cu amărăciune, de același Munteanu: „evitarea retrogradării, după ce am văzut astăzi”. Prahova Tomșani, viitoarea Fortuna Brazi a pierdut, în Cupa României, la loviturile de departajare, meciul cu FC Zagon (scor 6-3, 2-2, după timpul regulamentar).

Cu siguranță că, datele problemei se vor schimba, iar, la asemenea proiect ambițios, condiții oferite și ambiții anunțate, obiectivul nu poate fi altul decât… promovarea în eșalonul secund, „proiectul” având sprijin din partea unor nume grele – Radu Călin, Ionel Codoban sau Grigore Sichitiu.

Articol scris de Marian DIMA

19 Jul. 2012, 16:41 Stiri
Pe aceeași temă