Flacăra Moreni a câștigat duelul orgoliilor locale cu FC Aninoasa. Echipa lui Gabi Paraschiv a urcat pe podium

Marius ANGHEL 03 Oct. 2016, 11:45 Stiri

FC Aninoasa a pierdut la limită duelul dâmbovițean din deplasare cu Flacăra Moreni, scor 0-1, sâmbătă, în etapa a 5-a a Ligii 3, după un meci în care gazdele au înscris golul victorios în debutul jocului, prin Andrei Iliescu.

Într-o dispută în care așteptările erau mari, jucătorii lui Cristian Bălașa au clacat neașteptat, oferind lejer cele trei puncte „lupilor” de pe Cricov. Debutul nefericit de meci a împins Aninoasa să nu găsească drumul spre gol, chiar dacă Neguț et comp. au fost destul de activi la buturile lui Halcu. În apropiere de jumătatea primei reprize, Cernea s-a aflat la un pas de restabilirea echilibrului pe tabelă, dar șutul său a ocolit ținta. Câteva momente mai târziu, Dinu a fost și el ocolit de șansă, iar execuția sa din afara careului s-a oprit într-una din barele laterale, moment în care cei 1700 de spectatori prezenți în tribune au amuțit. Pe final de repriză, Aninoasa a mai lăsat piciorul de pe accelerație, iar Flacăra a irosit câteva ocazii de gol prin L. Plăcintă (29), D. Iliescu (33), Roman (35) și Negrea (36).

În actul secund, echipa care a avut posesia mai bună a fost Aninoasa. După încercările lui A. Iliescu (48) și Acasandrei (53), Aninoasa a atacat în valuri poarta morenară, dar golul a fost de fiecare dată… în peluză. În minutul 57, nou-intratul Diță nu a putut să-l bată pe Halcu, după care zece minute mai târziu, Dinu a expediat balonul pe lângă, din marginea careului.

Pe final de joc, Neguț nu a găsit nici el ținta (84), iar Pahonțu a ratat șansa remizei, după ce lovitura sa de cap din șase metri, a fost scoasă in extremis de Halcu, de lângă bară. Tot pe final de joc, Ene a mai irosit o ocazie mare pentru Flacăra, după ce Bărboiu a scos perfect de sub transversală.

Pierderea jocului de la Moreni a făcut Aninoasa să rămână cu șase puncte în clasament și cu obligația de a învinge în următorul meci pe FC Voluntari II, pe teren propriu. În schimb, Flacăra Moreni a acumulat nouă puncte în acest sezon, a urcat pe locul 3 în Seria 3, iar etapa viitoare va sta.

FLACĂ‚RA MORENI – FC ANINOASA   1-0
Andrei Iliescu ‘2

Halcu – Matei, Acasandrei, Pârvu, Tronaru – M. Plăcintă, L. Plăcintă – Negrea (Guță 85), Roman (Drăgan 50), D. Iliescu (Rogojină 50) – A. Iliescu (Ene 83). Antrenor: Gabriel Paraschiv

Bărboiu – Marina, Ștefan, Pahonțu, Coman (Diță 56) – Cernea, Penescu, Dinu, Ș. Ion – Calofir (I. Maican 73), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion: Flacăra (Moreni); Spectatori: 1.700; Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești); Asistenți: Valentin Dumitru (Gherghița), Doru Petre (Ploiești). Observatori FRF: Petrică Burcea (Giurgiu) și Mihail Bacescu (Brașov).
Cartonașe galbene: Tronaru (90+2)/ Cernea (49), Dinu (63), Diță (81).

Articol și foto de Ionuț PARGHEL

Marius ANGHEL 03 Oct. 2016, 11:45 Stiri
Pe aceeași temă