Flacăra ar accepta să devină satelitul lui ACS Poli!

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 16:32 Stiri
Flacăra ar accepta** să devină satelitul lui ACS Poli!

Discuțiile de la FRF nu au adus nimic nou pentru trupa din Calea Șagului, care a ajuns la șase puncte penalizare. Președintele Marian Trăiculescu încearcă să se înțeleagă în aceste zile cu Vasile Ghindaru, atlfel clubul mai pierde două puncte peste două săptămâni. O colaborare cu ACS Poli e luată în calcul dacă se rezolvă litigiile.

„Ni s-au respins toate… Nu ne putem recupera punctele până nu închidem litigiile. Sper săptămâna aceasta să rezolv, peste două săptămâni va mai fi un recurs și riscăm să mai pierdem două puncte”, ne-a spus Trăiculescu.

Președintele lui Flacăra s-a înțeles la o altă sumă de bani cu Vasile Ghindaru, pe care trebuie să o vireze săptămâna aceasta în contul fostului jucător. De asemenea o altă problemă e reprezentată de un barem de arbitraj, ce trebuie plătit celor de la Șoimii Pâncota. În aceste condiții clubul din C4 nu se reunește încă dar are în continuare mulți fotbaliști în probe la alte formații, precum Birău și Fuchs, ambii la Farul. Chiar dacă încă nu riscă neprogramarea, un club poate suferi doar până la -12 puncte penalizare după care e exclus.

Satelit, dar pe bani

Marian Trăiculescu spune că ar fi interesat de o colaborare cu ACS Poli după ce se rezolvă aceste litigii, dar dacă echipa „mamă” nu ar contribui și la bugetul echipei, implicarea ar fi inutilă. Recent antrenorul grupării din Liga a II-a, Valentin Velcea, a ridicat problema echipei satelit în Consiliul Consultativ al lui ACS Poli, deoarece echipa secundă evoluează doar în eșalonul al șaselea, la amatori.

„Oficial nu am fost contactat de nimeni, doar în presă s-a vorbit. Știu că ei își doresc o echipă de Liga a III-a. Dar noi trebuie să ne rezolvăm problemele mai întâi, altfel riscăm să ieșim din competiție și degeaba. Ne-am ajuta unii pe alții. Bineînțeles că dacă va fi o înțelegere să devenim echipa a doua, antrenorul s-ar numi împreună, doar jucătorii nu ne-ar ajuta, ar fi nevoie și de o implicare prin autorități”
Marian Trăiculescu, președinte Flacăra

Deși nu e oficial, patronul grupării de Liga a III-a susține că Pandurii II și-a anunțat ieșirea din competiție. În aceste condiții C4 ar rămâne cu 11 echipe și doar ultimul loc ar pica direct. Flacăra a rămas pe locul 3 cu 16 puncte după ce a încheiat turul în postura de lider.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 16:32 Stiri
Pe aceeași temă