FCM Târgoviște a debutat cu dreptul în C4!

20 Aug. 2011, 00:05 Stiri

Meci frumos cu goluri multe la Șotânga, la debutul lui FCM Târgoviște în actualul sezon al Ligii a III-a. Gazdele s-au impus cu 3-2 în fața echipei satelit a prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu, la capătul unei partide echilibrate și spectaculoase, mult peste media eșalonului trei.

Oltenii au început excelent și după jumătate de oră aveau 2-0 pe terenul formației care în urmă cu un an trăgea la primul loc în aceeași serie. Puștii lui Bădoiu s-au trezit și au asediat poarta pandurilor mici, golul lui Csiki picând cum nu se putea mai bine, înainte de pauză.

Dâmbovițenii au rămas pe gazon în pauză, primind indicații de la finanțatorul Ghiorghi Zotic. Prețioase se pare, devreme ce într-un sfert de oră de la reluare, Petculescu și Filip au întors rezultatul, pentru un debut pozitiv al FCM-ului. „Să vină banii la băieți”, a fost scandarea zilei la Șotânga, după un succes muncit și pe deplin meritat. Chiar și fără Dinu, Anton și Negoescu, plecați in corpore la Chindia, FCM n-a arătat rău deloc.

„Obiectivul nostru e promovarea în Liga a II-a. Avem o trupă de tineri talentați și peste 300 de copii la Academie” – Ghiorghi Zotic, finanțator FCM Târgoviște

„Mă bucur că am ajutat echipa să câștige. Sper ca din iarnă să am o ofertă bună și să joc mai sus”
– Ionuț Petculescu

400
de spectatori s-au aflat în tribunele stadionului din Șotânga la primul meci al FCM-ului

FCM Târgoviște – Pandurii II Târgu Jiu 3-2 (1-2)
Stadion: Șotânga. Spectatori: 400
Au marcat: Csiki (45), Petculescu (55), Al. Filip (59) / Avramescu (12), Bucur (31)

FCM: Bărboiu – Zgâmbău, Lețu (56 R. Filip), Cernea, Mihai – A. Filip, Dumitrașcu (34 Dragnea), B. Popescu (75 Gâldău), Penescu – Petculescu, Csiki (78 Todeilă).
Antrenor: Cristian Bădoiu

Pandurii II: Horvath – Petrache, Tătaru, Raisa, Diaconu – Avramescu, Gavrilescu (64 Frățilescu), Găman, Voiculescu (75 Oița) – Bucur, Unguru (Dumitru).
Antrenor: Florin Bejinaru

articol scris de Ionuț MARIN
foto de Marius TUDOR

20 Aug. 2011, 00:05 Stiri
Pe aceeași temă