FC Gârceni și Victoria Traian joacă pe stadionul din Vaslui returul barajului de promovare. Brăilenii vor în Liga 3: „Să promovăm, acesta este primul obiectiv”

Marius ANGHEL 23 Jun. 2017, 12:16 Stiri
FC Gârceni și Victoria Traian joacă pe stadionul din Vaslui returul barajului de promovare.** Brăilenii vor în Liga 3:

Victoria Traian, campioana Ligii a 4-a Brăila, a câștigat la scor, 4-0, meciul tur din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a cu FC 2007 Gârceni, campioana județului Vaslui, și a făcut un pas important la accederea în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Însă, euforia victoriei la scor a trecut repede, iar de la începutul acestei săptămâni, sub bagheta antrenorului Viorel Ciucașu, jucătorii din Traian au început să pregătească returul care va avea loc sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Vaslui.

Contactat telefonic, primarul comunei Traian, Nicușor Abăseacă, a precizat că-și dorește foarte mult ca echipa sa să promoveze în Liga a 3-a și că, pentru realizarea acestui obiectiv, meciul retur trebuie tratat cu mare atenție. După obținerea promovării în Liga a 3-a următorul pas îl reprezintă renovarea rapidă a bazei sportive din Traian pentru ca echipa să joace în fața propriilor suporteri.

„Principalul nostru obiectiv îl reprezintă promovarea în Liga a 3-a. De aceea meciul retur, de sâmbătă, de la Vaslui, trebuie abordat cu mare seriozitate. Faptul că am câștigat pe teren propriu cu 4-0  nu înseamnă că suntem promovați. Trebuie să luptăm cu aceeași determinare și să încheiem acest baraj cu fruntea sus. Dacă promovăm, și eu consider că noi avem prima șansă în acest moment, vom demara rapid lucrările de renovare ale stadionului din Traian. Avem posibilitatea de a mări terenul de joc, atât în lungime cât și în lățime, pentru a putea fi omologat pentru Liga a 3-a. De asemenea, vrem să extindem actuala tribună și să mai construim una în spatele porții dinspre șoseaua principală. Pentru că vreau ca Victoria Traian să joace pe teren propriu, nu în altă parte”, a declarat Nicușor Abăseacă, primarul comunei Traian.

Victoria Traian va face deplasarea la Vaslui sâmbătă, echipa urmând să fie însoțită de mai mulți suporteri care vor ajunge la partidă cu autocare puse la dispoziție de primăria comunei Traian.

În partida tur, disputată pe 17 iunie, Victoria Traian a câștigat cu 4-0 partida cu FC 2007 Gârceni. Marius Barbu a realizat un hat trick, cel de-al patrulea gol fiind semnat de Cristian Ciocan.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 23 Jun. 2017, 12:16 Stiri
Pe aceeași temă