FC Chix

Mihai Andries, Sami Tamaș 02 Jun. 2014, 08:00 Stiri
FC Hunedoara a pierdut ultimul joc susținut pe teren propriu în sezonul 2013-2014 cu liderul FC Caransebeș, meci încheiat cu scorul de 1-2 (0-1). Golul hunedorenilor a fost marcat de căpitanul de ocazie Pepenar (foto), în minutul 82 din lovitură de la 11 metri. Pentru învingători au înscris Săulescu (30′ din acțiune) și Artean (54′ din fază fixă – din lovitură liberă de la 25 de metri). Finalul meciului i-a găsit pe hunedoreni în careul advers în căutarea golului egalizator care, însă nu a mai venit.
 
1-3 la „general”
 
Întâmplarea face că FC Hunedoara a debutat în sezonul 2013-2014 tot într-un joc cu FC Caransebeș care s-a jucat pe 30 august 2013 tot pe stadionul „Michael Klein” și în care victoria a revenit tot bănățenilor. Pentru FC Hunedoara a fost a 10-a înfrângere (!!) stagională și al treilea eșec în acest sezon în jocurile cu FC Caransebeș – două în campionatul regulat (0-1 la Hunedoara și 0-2 la Caransebeș) și una în returul play off-ului (1-2). FC Hunedoara a câștigat, la Caransebeș, jocul din turul play off-ului (1-0) disputat la începutul lunii mai.
 
A patra promovare ratată consecutiv
 
Pentru acest sezon FC Hunedoara a avut ca obiectiv promovarea în Liga II-a, însă l-a ratat pentru al patrulea an la rând. De partea cealaltă cu victoria de la Hunedoara, FC Caransebeș a mai făcut un pas important spre promovare în Liga a II-a. Înaintea ultimei etape FC Caransebeș ocupă primul loc în Seria a IV-a a Ligii a III-a cu 37 puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului secund Nuova Becicherecu Mic. În ultima rundă a campionatului, vineri 6 iunie, FC Hunedoara va evolua în deplasare la Nuova Becicherecu Mic, iar FC Caransebeș va primi vizita Panduriilor 2 Târgu Jiu.
 
FC HUNEDOARA – FC CARANSEBEȘ 1-2 (0-1)
Au marcat: Pepenar (82” – pen.) / Săulescu (30”), Artean (54”).
 
Dragotă – Al. Petresc, Homei, Găceanu, Lorincz (70” Vîrtan) – Bratima (85” Grigore), R. Muntean (59” J. Vajda) – Șoit (59” Blaga), Pepenar (cpt.), Lintaru – Dîrvaru.
Antrenor: Romulus Gabor.
 
Haidău – Artimon, Goșa, R. Petcu, B. Roiu – Șandru (74” Vlăduți), Suru (cpt.), Artean, Negoescu (79” Ionescu) – Poiană (65” Constantinescu), Săulescu (92” Dubei).
Antrenor: Sorin Gheju.
 
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș). Asistenți: Dan Ilieș (Brașov) și Constantin Cantemir (Făgăraș).
Stadion: „Michael Klein”. Spectatori: 300.
 
Articol scris de Sami TAMAȘ
Foto: Claudiu SAV (Glasul Hunedoarei)
 
 
Mihai Andries, Sami Tamaș 02 Jun. 2014, 08:00 Stiri
Pe aceeași temă