FC Brașov merge cu rezervele la Târgoviște: „Indiferent de formulă, vrem să ne calificăm”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2014, 14:48 Stiri
FC Brașov merge cu rezervele la Târgoviște:**

Antrenorul lui FC Brașov va schimba aproape toată echipa în meciul de miercuri, din Cupa Romaniei, cu Chindia Târgoviște. Cum sâmbătă brașovenii au parte de o deplasare infernală la Botoșani, Adrian Szabo va miza la Târgoviște în meciul cu echipa dâmbovițeană de Liga a 3-a, pe Horia Popa, Petruș, Frîncu, Țîră, Remeș, Ciocâlteu sau Grigoraș, jucători tineri care vor avea șansa să arate că merită să îmbrace tricoul lui FC Brașov.

În schimb, Iacob, Machado, Leko, Aganovic, Grigorie, Cătălin Munteanu, Serginho sau Bruno Madeira vor fi lăsați acasă, pentru că meciul de sâmbătă de la Botoșani se anunță extrem de dificil. Oricum, Marian Constantinescu era suspendat pentru meciul din Cupă, după eliminarea din partida cu Ceahlăul, iar Machado și Leko sunt accidentați. „Indiferent de formula pe care o vom alege pentru meciul cu Chindia Târgoviște, vom trata foarte serios acel meci, pentru că vrem să ne calificăm. Avem un lot valoros și numeric cu care putem face față atât în campionat cât și în Cupa României”, declara antrenorul „galben-negrilor”, Adrian Szabo, imediat după tragerea la sorți.

Deplasare în ziua meciului

Imediat după meciul de la Piatra Neamț, Szabo a stabilit programul de pregătire din această săptămână în care echipa sa va juca două meciuri, miercuri la Târgoviște în Cupa României și sâmbătă, în campionat, la Botoșani. Delegația brașoveană a ajuns duminică seara la Brașov, iar ieri dimineață, Grigorie și compania au participat la primul antrenament din această săptămână.

După antrenamentul de astăzi, brașovenii nu vor intra în cantonament, deplasarea la Târgoviște fiind programată miercuri în ziua meciului cu Chindia. „Este o deplasare destul scurtă și nu avea rost să plecăm de marți”, au spus oficialii brașoveni care astfel mai fac și o economie la bugetul clubului. Meciul Chindia Târgoviște – FC Brașov, contând pentru 16-imile Cupei României se va disputa miercuri, de la ora 16.00.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 23 Sep. 2014, 14:48 Stiri
Pe aceeași temă