FC Aninoasa a intrat în vacanță după ce a sărbătorit la Centrul Cultural. Cristi Bălașa și-a stabilit obiectivele din această iarnă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Dec. 2016, 15:38 Actualizat: 10 Dec. 2016, 16:39 Stiri

Sărbătoare în rândul fotbaliștilor de la FC Aninoasa! După un tur de campionat epuizant, încununat cu rezultate destul de bune, vineri după-amiază, a avut loc banchetul de final de an al divizionarei a treia dâmbovițene.

La petrecerea organizată în sala de festivități a Centrului de Cultură din Aninoasa au fost prezenți jucătorii, antrenorii, conducătorii clubului și reprezentanți ai autorităților locale, unde invitatul special a fost Constantin Maricescu, primarul localității. La finalul banchetului, antrenorul Cristian Bălașa a precizat că vacanța jucătorilor de la Aninoasa va fi în perioada 10 decembrie (după meciul Aninoasei II cu Olimpia Runcu, programat în turul 2 al Cupei, faza județeană) – 19 ianuarie, iar reunirea lotului va avea loc pe 20 ianuarie.

De asemenea, în perioada 10-20 februarie, Pahonțu et comp. vor efectua un cantonament montan centralizat, urmând ca locația să fie stabilită până la sfârșitul anului.

Mai mult de atât, în pauza de iarnă echipa va fi întărită cu patru jucători valoroși, dar în același timp, este posibil să se renunțe la doi-trei dintre componenții actuali.

FC Aninoasa a încheiat turul campionatului Ligii 3 pe locul 7 în Seria 3, cu 19 puncte acumulat în 14 etape, tot atâtea cât are și CS Mioveni II, care e pe locul 8. Liderul seriei este SCM Pitești, cu 36 de puncte.

Articol și foto de Ionuț PARGHEL

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Dec. 2016, 15:38 Actualizat: 10 Dec. 2016, 16:39 Stiri
Pe aceeași temă