Fără vreun antrenament efectuat, mehedințenii nu pot emite pretenții în fața liderului: „Sperăm să nu luăm multe goluri!”

Mihai Andries, Mircea OGLINDOIU 07 Nov. 2014, 10:57 Stiri
Fără vreun antrenament efectuat,** mehedințenii nu pot emite pretenții în fața liderului:

Rămasă doar cu 15 jucători în lot și fără bani în cont, echipa mehedințeană se chinuie să încheie turul. Minerul mai are de disputat două meciuri în această toamnă, deoarece în ultima etapa va sta, iar astăzi, de la ora 14, va întâlni liderul Becicherecu Mic. Nou-promovata nu s-a antrenat deloc în această săptămână, a făcut deplasarea chiar în ziua meciului și vine după două partide în care nu a marcat, deși a întâlnit mai slab clasatele Știința Turceni și CS Ineu. Adversara din această după-amiază are alt tonus și a înscris 25 de goluri în precedentele 9 jocuri.

Aflat la club încă din 2010, cel mai vechi jucător al Minerului Mehedinți e conștient că echipa sa nu poate furniza surpriza cu Becicherecu Mic și speră doar să nu piardă la scor în fața liderului. „Probabil, vom ajunge la stadion cu vreo 2 ore înainte de startul meciului. Distanța e lungă, se va acumula și oboseala de pe drum, iar noi nu ne-am antrenat nici în această săptămână. Ne va fi foarte greu. Mai întâlnim și liderul seriei, așa că nu putem vorbi despre un rezultat pozitiv. Tot ce sperăm e să nu luăm multe goluri!”, a spus căpitanul Bogdan Merluță.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

 

Mihai Andries, Mircea OGLINDOIU 07 Nov. 2014, 10:57 Stiri
Pe aceeași temă