EXCLUSIV O echipă din Liga 3 ar putea juca pe Cluj Arena „Mai bine noi decât CFR”

Liga2.ro 05 Sep. 2012, 13:10 Stiri
EXCLUSIV O echipă din Liga 3 ar putea juca pe Cluj Arena**

UPDATE: Ideea că ar putea juca pe Cluj Arena îi încântă pe foștii „U”-iști din lotul Sănătății Cluj. „Virușii” sunt convinși că un joc disputat pe stadionul de 30.000 de locuri ar fi unul din cele mai frumoase momente ale carierei lor.

„Nu avem unde juca și sperăm că cererea conducerii noastre va fi aprobată. Mai bine jucăm noi decât CFR. Este un vis pentru oricine, la fel și pentru mine”, declară portarul celor de la Sănătatea, Andrei Todoran

„Am crescut in spiritul Universității, iar de când s-a construit noul stadion visez să joc măcar un meci aici”, spune fostul junior al „șepcilor roșii”, Bogdan Rus

„Ar fi ceva foarte frumos. Visam să joc acolo în tricoul Universității dar m-aș bucura extraordinar de mult să evoluez acolo în culorile Sănătății”, Mădalin Mureșan, fost junior „U” Cluj.

„Mergeam în galerie la fiecare meci al Universității. Visam să cobor in iarbă, iar acum aș putea avea această ocazie. Ar fi minunat”, declară jucătorul crescut în curtea celor de la „U”, Cătălin Man.

„Ar fi o onoare și am fi foarte mândri să putem juca pe unul dintre cele mai impresionante stadioane din țară. Să port banderola de căpitan pe Cluj Arena ar fi un vis devenit realitate”, încheie Sergiu Șoș, căpitanul „virușilor” de la Sănătatea.


Super-stadionul de 30.000 de locuri construit în Cluj a trezit rivalitățile dintre clujeni, iar ceferiștii au dat de mai multe ori de înțeles că ar intenționa să evolueze măcar câteva meciuri acolo.

Totuși, prima echipă în afară de „U” care ar putea evolua pe Cluj Arena e o supriză. Sanatatea Cluj a făcut astăzi o cerere către Consiliul Județean pentru a juca partida de vineri cu Unirea Dej pe Cluj Arena. „Respectăm casa Universității, dar am dori sa jucăm și noi macar un meci pe Cluj Arena”. Sănătatea e singura reprezentantă a Clujului din Liga III, iar Dejul a dat naționalei României în primăvara anului acesta doi jucători titulari la naționala”, a spus Aurelian Ghișa, patronul de la Sănătatea.

„Am scris și noi istorie!”

Pentru că Liga I a intrat în pauză datorită jocurilor echipei naționale, visul nebun al „virușilor” are șanse mari de realizare.
„Vrem doar să jucăm un meci pe acest stadion superb pentru că atât noi, Sănătatea, cât și Unirea Dej, reprezentăm la nivelul nostru județul Cluj și orașul Cluj Napoca în fotbalul românesc. Am scris și noi un pic de istorie în ultima perioadă. Nu e un secret ca Sanatatea Cluj a fost surpriza Cupei Romaniei in ultimii ani”, conchide Ghișa. „Doctorul” a înaintat cererea sa către Consiliul Județean și către firma care administrează stadionul.

Articol scris de Mihai Cinpoeru

Liga2.ro 05 Sep. 2012, 13:10 Stiri
Pe aceeași temă